Kto To Jest ma racje, nowe filmy beda pewnie kosztowac z jakies 15zl za jeden film. Tu jest oferta mojej kablowki z VOD , za nowy film w HD trzeba zaplacic Ł3.50 . Taki luksus, za ktory sie placic bo tylka z domu nie trzeba ruszac do wypozyczalni.
Taa ... a skąd provi ma wiedzieć, że Ty wszedłeś na tą listę, wybrałeś i wcisnąłeś, tak to tylko w LiveboxTP. Przy DVB-S masz komunikację jednokierunkową, bez kanału zwrotnego. Tak jak Ty mówisz to musiałbyś dzwonić lub sms, dostajesz code do wprowadzenia z pilota itd. ... tylko, że to nie VOD tylko PPV i potrzebuje dodatkowo x transponderów na satelicie non stop nadających ofertę PPV.Wiciu napisał:W moim przypadku wyglada to tak ze wchodze na liste poprzez Box'a, wybieram film, zgadzam sie na podana sume i od razu ogladam, a suma za film zostaje uwzgledniona przy rachunku za abonament.
ar2 napisał:Zgadzam się z wami, to nie jest VOD tylko wpychanie klientowi filmów, na które nie ma żadnego wpływu. Jeżeli film mu nie odpowiada to i tak za niego płaci. Wg mnie totalne nieporozumienie i naciąganie, a przy okazji dezinformacja ludzi.
mystic napisał:Taa ... a skąd provi ma wiedzieć, że Ty wszedłeś na tą listę, wybrałeś i wcisnąłeś, tak to tylko w LiveboxTP. Przy DVB-S masz komunikację jednokierunkową, bez kanału zwrotnego. Tak jak Ty mówisz to musiałbyś dzwonić lub sms, dostajesz code do wprowadzenia z pilota itd. ... tylko, że to nie VOD tylko PPV i potrzebuje dodatkowo x transponderów na satelicie non stop nadających ofertę PPV.
W dodatku w żaden sposób nie motywuje nadawcy do polepszania oferty.
Wiciu napisał:Ja korzystam z kablowki...[ciach]
Przecież vod jest usługą dobrowolnąar2 napisał:Zgadzam się z wami, to nie jest VOD tylko wpychanie klientowi filmów, na które nie ma żadnego wpływu.
mystic napisał:Jeśli zbieżny to dlaczego inny ? Nie bardzo rozumiem, przecież dokładnie napisałem to co Ty przytoczyłeś. Sam uzupełniłem cyfrę o n w zakresie dwóch pakietów min. sport i hity filmowe.
chocio napisał:![]()
Inność dotyczyła tego fragmentu "...lawinowo ludzie rezygnowali z C+ i przechodzili do n..."
![]()
mystic napisał:Dlatego wątpię by póki co, lawinowo ludzie rezygnowali z C+ i przechodzili do n
darien napisał:Dziś rano byłem zmuszony wyłączyć dekoder z sieci, bo się zawiesił, ale raczej nie spowodowało to żadnych problemów z VODem. Podobnie dziś