Pobranie z kolei nic nie daje gwarancji kupujacemu...hdyz musiałaby byc, wykuiona płatnsc przy odbiorze z opcja sprawdzenia zawartosci i protokoł przy kurierze...takze dsotaje spzredajacy kase o twiera kupujacy pudło a tam zamiast wzmaka ..cegła....tak mzona wykołowac kupujacego
Ja płacę w ciemno na zakupy olx kupuje i sprzedaja i nigdy kłopotów nie miałamale to drobne przedmioty...Allegro raz mi oddało pieniadze bo złodziej nie wysłał laptopa....takze goraco polecam Allegro i payu jedna wizyta na komendzie kilka mejli i kasa w 48 godzin na koncie a prokuratura i allegro juz sie zaopiekuja tym przestępcą....Pis zmienia kodeks za 400 zeta ...nie wykroczenie tylko odsiadka do 5 lat....w pierdlu takiemu gosciowi zagraja inaczej w stereo...az mu sie oleda odechce
Prl niestrty nauczył naszych rodaków kradziezy...choc ja akurat wiezrę ale anszego kolege z forum wykołowali tak łatwo jak staruszków na wnuczka..to grupa wzorujaca sie na cyganie Hossie..pzrekret banalny a naiwnsoc olbrzymia niemniej wspólczuje...wydać słupowi spzret? od arzu pwoinni zceakć policjanci w domu i go pzrejac ,,,ale szkoda bardzo i wspóllczuje serdecznie