Spróbuj pokombinować z poziomem czerni.
K Kevinaranemo New member Luty 28, 2024 #22 dotarło ? Niech tak będzie, jeśli dzięki temu czujesz się lepiej.
K Kevinaranemo New member Luty 28, 2024 #23 Marlo napisał: Spróbuj pokombinować z poziomem czerni. Kliknij aby rozwinąć... Wreszcie praktyczna porada dotycząca meritum mojego pytania, wielkie dzięki, spróbuję
Marlo napisał: Spróbuj pokombinować z poziomem czerni. Kliknij aby rozwinąć... Wreszcie praktyczna porada dotycząca meritum mojego pytania, wielkie dzięki, spróbuję
K Kevinaranemo New member Luty 28, 2024 #24 gitarrra napisał: Jak patrzę na zdjęcia które zapodałeś ,to pierwsze co widzę to posteryzacja obrazu.Masz uwalone przejścia tonalne. Kliknij aby rozwinąć... Dzięki, spróbuję to sprawdzić. gitarrra napisał: Błąd. Właśnie kalibracja ,taka profesjonalna a nie wklepywanie ustawień z kartki z diabli wiedzą jakiego telewizora ,zrobiona u Ciebie na Twoim tv jest dla Ciebie. Kliknij aby rozwinąć... Wyprostuję swoją tezę - skorzystanie z kalibracji nie pasuje mi ze względów finansowych.
gitarrra napisał: Jak patrzę na zdjęcia które zapodałeś ,to pierwsze co widzę to posteryzacja obrazu.Masz uwalone przejścia tonalne. Kliknij aby rozwinąć... Dzięki, spróbuję to sprawdzić. gitarrra napisał: Błąd. Właśnie kalibracja ,taka profesjonalna a nie wklepywanie ustawień z kartki z diabli wiedzą jakiego telewizora ,zrobiona u Ciebie na Twoim tv jest dla Ciebie. Kliknij aby rozwinąć... Wyprostuję swoją tezę - skorzystanie z kalibracji nie pasuje mi ze względów finansowych.