Masz to samo co ja :) tylko ja mam monitor port usb możesz zmienić bo u mnie jest tylko 0?
T tdx New member Bez reklam Styczeń 2, 2014 #21 Masz to samo co ja tylko ja mam monitor port usb możesz zmienić bo u mnie jest tylko 0?
M MrKon1u New member Styczeń 2, 2014 #24 Jutro obadam i dam znac bo zona okupuje tv Sent from my Nokia Lumia 920
M MrKon1u New member Styczeń 2, 2014 #26 Co zrobić juz marudzi ze przez zabawe rozkalibrowalem obraz i musze teraz na nowo ustawiać kolory w tv Sent from my Nokia Lumia 920
Co zrobić juz marudzi ze przez zabawe rozkalibrowalem obraz i musze teraz na nowo ustawiać kolory w tv Sent from my Nokia Lumia 920
T tdx New member Bez reklam Styczeń 2, 2014 #27 spoko odzyskasz władze nad pilotem... A dobra Żona to skarb
C cacumen Member Bez reklam Styczeń 3, 2014 #28 tdx napisał: .. A dobra Żona to skarb Kliknij aby rozwinąć... a są jeszcze takie
M MrKon1u New member Styczeń 3, 2014 #30 niestety nie mogę zmienić tej opcji o którą pytałes - cały czas jest puste pole, próbowałem wcisnąć 0 oraz 1 - bez rezultatu... Czyżbyśmy musieli się "poddać" ?
niestety nie mogę zmienić tej opcji o którą pytałes - cały czas jest puste pole, próbowałem wcisnąć 0 oraz 1 - bez rezultatu... Czyżbyśmy musieli się "poddać" ?
T tdx New member Bez reklam Styczeń 3, 2014 #31 Jak prawo też nie działa i nie masz 550 w ms to niestety tak