1. Tak, masz dwie sekcje, w lewej jest głośnik plus odtwarzacz, w prawej tylko głośnik, bardziej z prawej

(symetrycznie do lewej sekcji)
2. W pokoju dziecięcym nie mam TV z ARC, ale nawet nie musiałem "zapoznawać" suba z jednostka centralną. Sam się włącza i sam gasi gdy włączam upplevę lub gaszę. Myślę, że jeśli ustawisz odpowiednio tv, to system się włączy razem z tv i wyłączy, mam tak na innych telewizorach.
3. Tak, bez problemu, nieraz tak robiłem. Oczywiście jeśli zachowasz oryginalny układ będzie lepiej

. Dlatego kupiłem bez ryzyka, pomyślałem, że jeśli będzie tragedia to zwrócę i po kłopocie, ale za 300 zł 2.1 z Blu-Ray'em może zostać. Kup, oddasz najwyżej jak nie spasuje, ale się chyba pośpiesz, kiedy kupowałem, ze to wersji wolnostojących już nie było, a zwykle też schodziły jak bułeczki (Katowice, jakieś 2 tygodnie temu)
4. Tych maskownic z głośnikami i odtwarzaczem nie ruszysz, są wkładane na wcisk do Besty i już miejsca tam nie ma. Natomiast możesz dokupić same jakby fronty z maskownic właśnie w celu zamknięcia małej półeczki, ale wtedy musiałbyś mieć trzy sekcje Besty lub zrobić to na innym poziomie (niżej). Tu masz filmik, 1:02 jest to o czym piszę
https://www.youtube.com/watch?v=0Nm7-EuctOs
[youtube]0Nm7-EuctOs[/youtube]