Update GT5:P

dienekes' shade

New member
Witam.

Jak w temacie. Najlepsza ścigałka już wkrótce, bo 1 sierpnia 2008 r., otrzyma 233-megowy patch, wprowadzający min. zniszczenia. Ten ficzer z pewnością zadowoli "specjalistów" ds. relizmu w grach, buszujących na tym subforum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Oto sznurek:

http://talkplaystation.com/gran-turismo-5-proglogue-update-details/

Istotne też będzie usprawnienie download' u, zwłaszcza w związku ze startem GT TV.

Ps. Sama lista nie zawiera informacji o zniszczeniach, więć póki co, trzeba wierzyć "na słowo", autorowi news' a.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

dienekes' shade

New member
Heh, widocznie za słabo Szanowny Kolega jeździ :p Przeciętny gracz nie powinien wypadać z toru. Kolizja z bandami oznacza...Chyba nie muszę kończyć?:D

A tak poważnie, chyba teraz wszyscy będą z tej gry zadowoleni (o ile posiadają ps3, hehe :cool:).

dienekes' shade

New member
Hehe, jak z kolei mocarnie kaleczę sport w gierkach tego typu. Za to na cyfrowym asfalcie czuję się jak ryba w wodzie, a najlepiej, gdy przednie koła skręcają, a tylne wprawiają mnie w ruch :D RWD FTW!*

Powyższe nie oznacza, żem mistrzem kierownicy jest :p

* Na wszelki wypadek, gdyby ktoś zaczął mamrotać coś o 4WD - najszybszym autem w Zielonym Piekle (IMO, motoryzacyjny benchmark) jest tylno napędowe BMW M3 CSL LOADED :krol:

Ostatnia edycja:

Masta_J

Active member
Bez reklam
Nio może teraz coś będzie z tej gry ;)

Przyjrzymy się zniszczeniom bliżej.
Może w końcu będzie można mówić o realiźmie.

Pozdrawiam,

dienekes' shade

New member
Zauważam i rad jestem z tego powodu :D , jak i z powodu nadchodzącego update' u. W przedmiotową grę nie grałem od dłuższego czasu (wciąż czekam aż na polski padół ktoś łaskawie sprowadzi DF GT) ale 1 sierpnia z pewnością wykonam kilka rundek na torze.

Ps. Może Zielone Piekło też wpadnie...Liczę na to :rolleyes:

Liptonosz

New member
Bez reklam
ok juz mam update, zniszczen nie mam, szukalem w opcjach ale znalezc nie moglem, ogólnie ten update nie wniosl nic zebym chcial grac ponownie w ta gre.

-AS-

New member
Nigdzie nie było mowy, że w tym update'cie będą zniszczenia. Była mowa o poprawieniu kolizji w wyścigach online, co nie oznacza zniszczeń. Dość duże zmiany nastąpiły w fizyce oraz w oponach. Samochody lepiej się trzymają drogi na oponach S i R.

Nowych samochodów brak, tras nowych również.

Zniszczenia były juz dawno zapowiadane na jesień, więc nie wiem dlaczego spodziewaliście się ich teraz (początek sierpnia, to nie jesień).

Pozdrawiam

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
No to zglupialem. Gdzies wyczytalem (w takim razie chyba między wierszami :) ), że mają być zniszczenia :( Trudno. Ale to też coś.

dienekes' shade

New member
Winnym tego zamieszania jest autor newsa na talkplaystation.com, od którego zaczął się ów wątek. Oto jego słowa:

A new Gran Turismo 5: Proglogue update will be available on the 1st of August 2008. Whats good about this update is that it will include, for the first time ever in Gran Turismo, a damage system"

Nie znalazłem potwierdzenia w oficjalnej rozpisce i zaznaczyłem ten fakt w swoim poście...

Do góry