DANIELEKiol
New member
Witam namiary na to forum dostałem od kolegi mam na imię Daniel i potrzebuję pomocy kupiłem TV SAMSUNG UE48H6400 i po kilku godzinach obycia tego sprzętu miałem nadzieję że nie będzie problemów a okazało się jednak że jest i mam nadzieję że to jeden ostatni a mianowicie...podłączyłem TV do zestawu kina domowego LG LH T760 tak jak miałem poprzedni TV czyli antena potem 2 kable hdmi jeden z dekodera od kablówki drugi od DVD i na koniec przewód EURO-EURO (SCART dwie szerokie końcówki) z DVD DO TV żeby był dźwięk z telewizora w głośnikach z kina domowego jak sobie wybiorę źródło czy sygnał jak się to mówi w ustawieniach TV... wszystko było ok głośniki działały do czasu kiedy odpaliłem przeglądarkę internetową w TV włączyłem film i potem muzykę (sprawdzałem wszystko) i okazało się że nie mam dźwięku w głośnikach z kina domowego (jest tylko z TV) i to jest niestety dla mnie bardzo poważny problem bo nie wiem co dalej robić ...podobno można podłączyć kabel optyczny ale niestety nie mam w DVD takiego wejścia jest tylko w telewizorku ...na pewno to raczej będzie problem z jakimś kablem ale ja niestety już nie wiem co dalej i prosiłbym o pomoc...
ps: jeżeli pisze w złym dziale proszę przenieść i nie denerwować się tylko pomóc będę wdzięczny za pomoc pozdrooo
ps: jeżeli pisze w złym dziale proszę przenieść i nie denerwować się tylko pomóc będę wdzięczny za pomoc pozdrooo