Witam,
Zapadła decyzja o zakupie nowego TV
Wybór padł na Samsunga, choć brałem jeszcze pod uwagę Panasonica. Generalnie mój zasięg finansowy to 3k, a wielkość TV to 40". W zasadzie wybór ograniczył się do serii F6xxx. Przyznam, że nie do końca wiem jaka jest różnica pomiędzy modelami 'ES' a 'F' ale wszędzie każdy pisze, że 'F' lepszy (jest na forum jeden temat wyjasniający różnice między 'ES' a 'F' ale dotyczy to serii 5 i nie wiem jak przekłada się to na inne serie).
Poczytałem na forum i byłem już zdecydowany na F6800, ale później zobaczyłem że F6770 ma CMR 200Hz więcej i Micro Dimming. Były jeszcze modele F66xx ale poza obudową jest to w sumie to samo co F6770. Model F6800 i F6770 są w tej samej cenie. No więc który z tych dwóch kupić? A może lepszym wyborem będzie ES7000 (trochę droższy, ale może warto dołożyć). Jedynie co mnie odpycha od ES7000 to właśnie to, że jest 'ES' a nie 'F'. Ale może 'ES' serii 7 jest lepszy niż 'F' serii 6.
Dzięki za pomoc
Zapadła decyzja o zakupie nowego TV
Poczytałem na forum i byłem już zdecydowany na F6800, ale później zobaczyłem że F6770 ma CMR 200Hz więcej i Micro Dimming. Były jeszcze modele F66xx ale poza obudową jest to w sumie to samo co F6770. Model F6800 i F6770 są w tej samej cenie. No więc który z tych dwóch kupić? A może lepszym wyborem będzie ES7000 (trochę droższy, ale może warto dołożyć). Jedynie co mnie odpycha od ES7000 to właśnie to, że jest 'ES' a nie 'F'. Ale może 'ES' serii 7 jest lepszy niż 'F' serii 6.
Dzięki za pomoc