3d full hd?
Sprawdzalem, ja na pudelku, ani nigdzie indziej nie mam napisu, ani znaczku 3d full hd, tylko wszedzie 3d :/ Pomysle nad tym co zrobic, mam 10 dni na zwrot, wiec sie nie martwie... Z jednej strony generalnie mam w dupie to cale 3d, z drugiej beznadziejnie miec co jak co towar wybrakowany

Proponuje ci co jak co po prostu oddac ten telewizor, bo serii 7 na pewno ci nie dadza za friko

Od poczatku ten telewizor ci nie pasowal, wez sobie plazme panasonica i juz... Dla mnie mimo wszystko nie ma tragedii, to dobry model, powoli w pelni zaczynam przekonywac sie do jego mozliwosci, i nie widze za bardzo alternatywy dla tego tv, chyba ze macie jakies propozycje??? Musze przemyslec co zrobic... Mam laptop samsunga (dwa lata r522 z karta amd 4650 - praca ciagla 24h, traktowany bez szacunku, czesto gry np. GTA4, a jest jak nowy!, cichutki w zasadzie bezglosny, bez zadnego czyszczenia, dmuchania itd, nigdy ani razu sie nie przycial!) Przekonalem sie do tej marki na 100% i nie wiem...
Najbardziej irytujace jest to, ze taka organizacja jak np. EISA przyznala mu nagrode jako najlepszy zakup - czy to czasem nie podwarza wiarygodnosci tej organizacji...
Pozdrawiam... Jednak bez usmiechu :/