eee.. czyli ten 3D - TX-P42UT30E nie ma powłoki? a jeszcze znalałem TX-P42UX30E... głupieje
nieprawda, S30 ma ten sam panel jaki siedzi w G30, różnica to filtr i brak pewnych opcji obrazu/wyposażenia
w U30 siedzi panel poprzedniej generacji, w UT30 chyba podobnie
S30 ma identyczny poziom czerni jak G30, być może nawet ma wyższy kontrast bo ekran nie posiada ciemnego filtra...
200zł różnicy to zdecydowanie G30, choć trzeba sprawdzić czy to nie jakiś powystawowy model, normalnie różnica to ponad 500zł
W pixmanii znalazłem tego G30, tylko jeszcze muszę znaleźć argumenty dla moje kochanie, że warto... biorąc pod uwagę że w mix media S30 jest za 1900 ehh....
dziękuję wszystkim za pomoc i wsparcie
powiedz sowojej kochanej, żeby nie zawracała sobie pięknej główki takimi duperelami jak wybór TV... to męskie zadanie ten techniczny bełkot, niskie rachunki za prąd ... inwestycja długoterminowa = G30
nieprawda, S30 ma ten sam panel jaki siedzi w G30, różnica to filtr i brak pewnych opcji obrazu/wyposażenia
w U30 siedzi panel poprzedniej generacji, w UT30 chyba podobnie
S30 ma identyczny poziom czerni jak G30, być może nawet ma wyższy kontrast bo ekran nie posiada ciemnego filtra...
200zł różnicy to zdecydowanie G30, choć trzeba sprawdzić czy to nie jakiś powystawowy model, normalnie różnica to ponad 500zł
TX-P42S30 ma panel G14.
Co oznacza "lepsza obróbka elektroniki"?