TX-L55WT60E Zepsuty Youtube

dario85

New member
Witam, kilka dni temu przestał działać youtube na moim panasonicu.
Objawia się tym, że aplikacja się uruchamia, przez 3-4 sekundy wyświetla standardowe logo youtube na czerwonym tle, po czym samoczynnie się zamyka.

Sprawdziłem czy są dostępne nowe aktualizacje nie ma nowszej (aktualnie zainstalowana 3.877), przywróciłem TV do ustawień fabrycznych i dalej nic. Odinstalowałem youtube i zainstalowałem na nowo, dalej nic.

Zastanawiam się czy Panasonic nie "wyłączył" youtuba dla tego modelu... Może jakaś aktualizacja do youtube przyszła, która go zepsuła? Może ktoś z Was miał lub ma podobny problem?

----

Edit:
Można zamknąć post, nie potrzebnie zdublowałem, poszukałem na forum i widzę że wiele panasków ma ten problem.

Ostatnia edycja:

Stanley

Member
Bez reklam
Na szczęście dla tych modeli przyczyna chyba okazała się przedwczesna:
http://www.hdtv.com.pl/forum/panasonic/126605-youtube-dziala-tylko-z-urz-mobilnych-2.html

Objawia się tym, że aplikacja się uruchamia, przez 3-4 sekundy wyświetla standardowe logo youtube na czerwonym tle, po czym samoczynnie się zamyka. <...>
Zastanawiam się czy Panasonic nie "wyłączył" youtuba dla tego modelu...
Jednak - może nie zwróciłeś uwagi, może nie miałeś czym sprawdzić - aplikacja działała prawidłowo odpalana z urządzeń mobilnych. Dla mnie był to sygnał, że chyba jeszcze nie wszystko stracone, raczej chwilowy błąd. I rzeczywiście, dzisiaj rano sprawdziłem przed wyjściem z domu, było już dobrze (zresztą napisałem w linku powyżej). YT można uruchomić normalnie, z ikony na ekranie telewizora. Mam nadzieję, że po powrocie wieczorem będzie dobrze nadal ;)

Ostatnia edycja:

remmyhi

New member
Potwieerdzam, od zawsze odpalałem Youtube z telefonu, ale specjalnie dziś sprawdziłem i się uruchamia bez problemu. 47dt60

Do góry