TVN player za granicą

markbxl

New member
Witam
Mieszkam na stałe za granicą i mam mały problem gdy chcę odpalić TVN player to wyskakuje mi informacja ze aplikacja działa tylko na terenie Polski. Czy jest jakiś sposób aby to obejść. Telewizor (D seria) mam podłączony do rutera kablem.

markbxl

New member
Wiem ze można polonczyc się przez polski serwer proxy lub VPN wtedy moje IP nie jest widoczne tylko IP proxy. Nigdy czegos takiego nie robiłem w ustawieniach rutera znalazłem zakładkę serwery wirtualne wiec możne dało by się z poziomu rutera

nowy12

New member
Można przez vpn, ale znalazłem właśnie na jakimś portalu odpowiedź że działa przepis ze strony ruszaj.net/zagranica tu to znalazłem:
zapytaj.onet.pl/Category/019,003/2,19502211,Jak_mozna_ogladac_za_granica_programy_TVN_TVN_Player_nie_dziala__bardzo_prosze_o_pomoc.html

z tego co wiem to brat mojej dziewczyny mieszka w Holandii i mu to zadziałało... napiszcie czy chodzi, tamten koleś chce chyba 5 euro za to przez paypal ale wszystko jest legal, ja nie mam konta na paypalu...

vpnonline

New member
Wiem ze można polonczyc się przez polski serwer proxy lub VPN wtedy moje IP nie jest widoczne tylko IP proxy. Nigdy czegos takiego nie robiłem w ustawieniach rutera znalazłem zakładkę serwery wirtualne wiec możne dało by się z poziomu rutera
Nie potrzebujesz konfigurować routera aby połączyć sie przez VPN. Wystarczy jak skonfigurujesz klienta VPN na swoim komputerze.
Klienta VPN na routerze konfiguruje się aby mieć ciągły dostęp, a tobie chyba taki nie jest potrzebny ?
Wejdź na VPNonline, w zakładce konfiguracja masz krok po roku jak się połączyć.
Zwróć uwagę na połączenie przez PPTP. To jest najprostsza konfiguracja.
Jeżeli nie czujesz się na siłach, wystarczy ,ze pobierzesz program do połączenia się przez VPN. Udostępniony jest na stronie. Po instalacji będziesz miał do wyboru kilka lokalizacji w tym serwery w Polsce. Wpisujesz login i hasło i klikasz połącz, ot całą konfiguracja.
Po połaczeniu otrzymasz polski adres ip i już bez przeszkód możesz oglądać tvn player, vod onet i inne zasoby dostępne dla mieszkańców Polski.

Jeżeli masz dodatkowe pytania lub wątpliwości odezwij się do mnie przez VPNonline, gwarantuje, że połączysz się bez problemu i będziesz zadowolony.

SATAn_

New member
Bez reklam
Probowales zmienic region Widgetu z "zagranicznego" na polski ?

W pdf masz jak go wpisac, sprawdz.

LE40C650 ukryte funkcje.pdf - Samsung LE40C650 - legalne_gps - Chomikuj.pl

Zmiana regionu widgetu:
--- Prosty sposób na zmiane regionu widgetu z Polskiego na niemiecki, angielski lub odwrotnie
Czyli masz TV w Niemczech a chcesz polskie widgety
- przewijanie do przodu 2 8 9 przewijanie do tylu
Pojawi się lista krajów do wyboru
Uwaga: TV skasuje widety a nastepnie zainstaluje nowe POLSKIE

vpnonline

New member
Probowales zmienic region Widgetu z "zagranicznego" na polski ?

W pdf masz jak go wpisac, sprawdz.

Nie doczytałem,że chodzi o podłączenie TV.
W tym wypadku router będzie najlepszym rozwiązaniem. Nas stronie VPNonline w zakładce konfiguracja masz przykłady konfiguracji dla routerów z DD-WRT i Tomato. W wiekszości przypadków konfiguracja jest bardzo podobna.
Jaki masz model routera ?

SATAn_

New member
Bez reklam
Ale ja nie pisze o zmiane czegos w routerze.

Poprostu podpinasz TV pod neta, wchodzi do Internet@TV czy SmartTV i klepiesz skrot,moze sie uda - masz szybki sposob anizeli konfiguracja routera.

paszis

New member
VPNONLINE

Wszystko ładnie pięknie tyle że 30zł na 30dni to raczej za dużo.
Trzeba szukać darmowych lub znacznie tańszych rozwiązań.

Za 30zł to już lepiej znacznie kupić pakiet sat n , czy polsat.

slyrth90

New member
Wszystko co można oglądać w Polsce to i za granicą się da !!!!
Ja polecam taki mały programik który zmienia naszą lokalizację na Polskę i można bez problemu wszystko oglądać (TVN Player, OnetVOD itp. itd.) - jakby się było w Polsce.
Więcej o nim tutaj: crack-and-hack.blogspot.de/2013/09/jak-ogladac-filmiki-z-polskich-stron-za.html

SATAn_

New member
Bez reklam
Wszystko co można oglądać w Polsce to i za granicą się da !!!!
Ja polecam taki mały programik który zmienia naszą lokalizację na Polskę i można bez problemu wszystko oglądać (TVN Player, OnetVOD itp. itd.) - jakby się było w Polsce.
Więcej o nim tutaj: crack-and-hack.blogspot.de/2013/09/jak-ogladac-filmiki-z-polskich-stron-za.html

Zapomniales dodac ze nie da sie pobrac bez oplaty, tak aprropo, gdyby ktos chcial stracic troszke kaski na cos co niebedzie dzialac.

andrzejfrant

New member
Ostatnio reaktywację miała polska firma SolidVPN.pl , 10 pln/miesiąc lub 120 pln za rok i w paczce 70 serwerów VPN. Oferta jak na początek bardzo dobra w porównaniu do pozostałych.

Do góry