Wiem ze można polonczyc się przez polski serwer proxy lub VPN wtedy moje IP nie jest widoczne tylko IP proxy. Nigdy czegos takiego nie robiłem w ustawieniach rutera znalazłem zakładkę serwery wirtualne wiec możne dało by się z poziomu rutera
Nie potrzebujesz konfigurować routera aby połączyć sie przez VPN. Wystarczy jak skonfigurujesz klienta VPN na swoim komputerze.
Klienta VPN na routerze konfiguruje się aby mieć ciągły dostęp, a tobie chyba taki nie jest potrzebny ?
Wejdź na VPNonline, w zakładce konfiguracja masz krok po roku jak się połączyć.
Zwróć uwagę na połączenie przez PPTP. To jest najprostsza konfiguracja.
Jeżeli nie czujesz się na siłach, wystarczy ,ze pobierzesz program do połączenia się przez VPN. Udostępniony jest na stronie. Po instalacji będziesz miał do wyboru kilka lokalizacji w tym serwery w Polsce. Wpisujesz login i hasło i klikasz połącz, ot całą konfiguracja.
Po połaczeniu otrzymasz polski adres ip i już bez przeszkód możesz oglądać tvn player, vod onet i inne zasoby dostępne dla mieszkańców Polski.
Jeżeli masz dodatkowe pytania lub wątpliwości odezwij się do mnie przez VPNonline, gwarantuje, że połączysz się bez problemu i będziesz zadowolony.