robert_ napisał:u mnie co prawda działa ale jako jedyny z kanałów HD ma czarne pasy po bokach. czy inni użytkownicy Nki tez tak mają ?
Gucio50 napisał:Dlaczego tych pasów miało by nie być?
Jak nadaja format 4:3 to pasy "się należą" , programów 16:9 jest mało
Powiem wiecej. Jest nas cała zgraja!!! Juz pare osób porównywało to u mnie i nikt jakosjacek.ok66 napisał:Jezeli nie zauwazyles zmian przy nadawaniu w HD to sa dwie rady:
A. Powinienes zmienic LCD
lub
B. Udac sie do okulisty
Mysle, ze ta druga opcja jest bardziej wskazana, bo nawet przy wyzej w.w. LCD roznica jest kolosalna a skoro sprawdzales na dwoch to juz tym bardziej warto zbadac wzrok....
pooh1968 napisał:Kolegę Jacka proszę o zachowanie tego typu komentarzy dla siebie.
Do Tomka - nie widziałem jeszcze co prawda na TVN HD za dużo audycji w HD, ale za to widziałem parę super upscali w 16:9 - np. Troja, Taniec z gwiazdami, Tylko mnie kochaj... i wtedy NAPRAWDĘ widać różnicę w porównaniu ze zwykłym TVN.
śkorniewicz napisał:Niestety wszelkie próby pytania się o kanał TVN HD w BOK kończą się zdaniem "to jest kanał testowy" Tego się niestety musimy trzymac.
Kanał u mnie nie działa jak również na 3 innych dekoderach należących do moich znajomych.