TV z UK 40/42" £400

Azenis

New member
TV z UK 40/42" 400 funtow

Witam,

Jestem na zakupach w UK ;) Chcialbym tu kupic TV, najlepiej 42 cale i mam na to max 430 funtow.
Zupelnie nie mam zaufania do sprzedawcow w sklepach, mam wrazenie, ze kompletnie sie nie znaja i probuja wciskac telewizor na ktory akurat sie gapisz. Ja tez sie niestety zbyt nie znam, dlatego prosilbym, aby ktos zaproponowal modele, ktorymi warto sie zainteresowac.

Wiem na pewno, ze wole technologie LED/LCD od Plazmy. Ta druga wydaje mi sie taka wyprana z kolorow i przyciemniona. Wiem, ze Plazma ma obraz bardzie zblizony do naturalnego oraz wszystkie jej zalety wzgledem LCD... jednak to chyba kwestia preferencji, bo wole nienaturalny, przesadzony kontast i kolor, ktory produkuje matryca LCD.

Wiem, ze budzet jakim dysponuje nie jest specjalnie wysoki. To nie koniecznie musi byc model 2012, jezeli sa dostepne w lepszej cenie, moga byc modele 2011. Nie zalezy mi rowniez na bajerach typu WI FI ani na zadnych innych, wedlug mnie, niepotrzebnych rzeczach. To ma byc zwykle TV, do ktorego bedzie podpieta Cyfra+, beda ogladane filmy i sport.

Ostatnia edycja:

Karpaj

New member
Bez reklam
Trudno będzie polecić coś, bo w Polsce mamy "inne" modele, np. Dla Polski jest HX750, a dla Anglii hx753 Sonego.
Spróbuj może
Philips 42PFL4007F
Toshiba 40" RL953

Ale czy znajdziesz, i czy w tej cenie - nie wiem niestety.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Przeliczając na nasze powinieneś spokojnie dostać :
Sharpa 40LE 630
Philipsa 40 PFL 5007
Samsunga 40 ES500

Do góry