u mnie jest poprawa! jak właczałem tv na dvb-t to były takie zerwania obrazu jakby antena nie była gotowa,teraz na nowym sofcie jest porawnie

,z wad co zauważyłem to takie puste prostokąty w lewym rogu podczas przełaczania kanałów dvb-t....aha aktualizacja nie poszła z tv-trzeba dać na pena,ciekawe czemu ????czyżby test wesji beta
Jaka konkretnie wersja softu bo przez chwilę była dostępna Q, a teraz jest P.
Czy trzeba zmieniać kraj na Niemcy, żeby kanały z dvb-t były sortowane poprawnie i przy przełączaniu nie wyświetlał się napis "Kanał szyfrowany...". Mam wersję 6.4 J oprogramowania i bez zmieny kraju na Niemcy lub inny nie da się normalnie przełączać kanałów. Minusem tego jest brak polskich znaków w telegazecie.
Czy mógłby ktoś sprawdzić, czy po ustawieniu kraju na Polska, wszystko działa jak należy?
Na hifi forum i avforums ludzie piszą, że po aktualizacji mają problemy z odtwarzaczami blue ray podłączonymi przez hdmi - po paru minutach obraz zanika i koniec.
Najgorsze jest jednak to, że problem z czarną linią nie jest rozwiązany - nie chodzi o czarny prostokąt tylko o poziomą linię widoczną szczególnie na kanałach HD - radzę sprawdzić u siebie.
Tutaj film - telewizor TL868B, ale w wersjach TL838G również to występuje. W 38 sekundzie na dole widać błysk czarnej linii.
youtube.com/watch?v=KAgh2FcioLM