tv sony ktory wybrac

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Mam w domu i płaskie i zakrzywione.
/Jeśli musiałbym wybierać to wybór 8:2 na korzyść płaskiego.
Ale są ludzie którzy lubią zakrzywione i ja to szanuję.

R

Repugnant.

Guest
o prosze ciekawa opinia o krzywiznie.niestety nie widzialem na wlasne oczy krzywego:)ale tez wszedzie bylo ze im wiekszy zakrzywiony to fajniej a tu cos innego.jestem wlasnie we wroclawiu bylem w samsungu najwiekszy jaki maja na wystawie to plaskie 75 i dalej bida inne sklepy bida z czyms wiecej jak 75.godzine temu ogladalem lg hd 84 ub 980v robi bardzo pozytywne wrazenie no i cena 19tys tez kusi

R

Repugnant.

Guest
czy lg hd84ub 980v ma/wspiera hdr? bo teoretycznie ultra hd powinno wspierac hdr ale jakos nie moge sie do tego dokopac

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kolego edytuj posty i pisz w jednym jak są pisane w krótkim odstępie czasu od siebie... - regulamin forum :- )
Pozdro.

R

Repugnant.

Guest
ale ze masz problem z czytaniem:)czy tak rygorystycznie przestrzegasz regulaminu:)ale zastosuje sie:)

R

Repugnant.

Guest
hahah bladzic ludzka rzecz no i cale szczescie ze sa ,nawracacze, jeszcze raz wielkie dzieki za czas cierpliwosc i wiedze.jutro znowu w miasto:) na poszukiwania jest tu sony center zobaczymy czym dysponuja:)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
no i czy godzina to krotki odstep czasu?

Godzina to krótki odstęp czasu - mam na myśli jeśli Twój post jest ostatnim w danym temacie, a Ty chcesz kolejny post napisać.. to widać bo jak Twój post jest ostatnim i chcesz kolejny napisać to masz opcję edytuj, a jak nie ma tej opcji to oznacza że musisz kolejny napisać pomimo że wcześniejszy post jest Twoim... a przestrzegam dlatego bo dostałem kiedyś za to punkty karne od admina :- ) Dlatego o tym napisałem Tobie..

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Nowe modele TCL 75C70 już znalazły swoich opiekunów.
Na razie wszyscy bardzo zadowoleni.
Modele 75C70 przechodzą specjalną drobiazgową kontrolę w fabryce.
I już sami dokładnie je sprawdziliśmy.
Cała pula się sprzedała i są teraz tylko ...na zapisy.

alhaz

New member
Nowe modele TCL 75C70 już znalazły swoich opiekunów.
Na razie wszyscy bardzo zadowoleni.
Modele 75C70 przechodzą specjalną drobiazgową kontrolę w fabryce.
I już sami dokładnie je sprawdziliśmy.
Cała pula się sprzedała i są teraz tylko ...na zapisy.

A coś więcej o tej "drobiazgowej kontroli"? Skad masz takie informacje?

Jaka cena w ogole jest/była za 75"?

R

Repugnant.

Guest
lolek teraz pisze calkiem serio dzieki za info bede sie stosowal.odwiedzilem sony center we wrocku ceny tylka nie urywaja specjalnie negocjowac sie nie da co prawda dosyc ciekawe fanty dokladaja do telewizorow no i wszystko jest na miejscu poogladac mozna co nie jest takie oczywiste w innych sklepach.
kiki czy moge prosic o cene zd9 75tki

Do góry