KUP TCL-a za 10 tyś ,a 20 tyś schowaj w skarpetę na czasz aż stanieją
OLEDY 77 cali do poziomu akceptowalnego i kupisz wtedy wymarzony TV,
teraz wydając 30 tyś na Sony LCD będziesz czuł niedosyt bo to nie OLED....
hahha az tak dobrze to nie jest ale zostanie na oppo 4k do kompletu.kiki jesli moge cie prosic o jakas oferte na tlc 75 lub wiekszy to bede wdzieczny.czytam wlasnie twoj watek z testem tych telewizorow.
o kurcze to bardzo kuszace.powiedz mi jesli wiesz lub gdzie moge to znalesc jaki rozstaw maja nogi ot tego telewizora bo nie wiem czy zmieszcza sie na mojej szawce.
Kiki a gdzie jest serwis TCL w Polsce - chodzi mi o nazwę serwisu i miasto ... szkoda tylko że się nie uczą na błędach innych i nóżki od tv są w takiej a nie winnej formie.. Nie każdy chce mieć stolik 130-140 cm szerokości.. Lg już to pojęło .. bo kiedyś też dużo modeli miało w taki sam sposób robionych..
Jest szansa że Ci się zmieści ten tv ... bo masz stosunkowo szer. stolik.. ale tak jak napisałem nie można pomyśleć trochę.. tym bardziej że to porównywalna kasa.. rozumiem że tv tej firmy musi być jak najtaniej wyprodukowany ale bez przesady na podstawie oszczędzać.. Aczkolwiek to nie jedyny tv... który ma taką podstawę.
Panasonik znowu ma też fajnego oleda ale znowu głośnik idzie przez całą szer. tv ale na upartego niby może to wystawać za stolik ale też można było pomyśleć ... ale tak czy inaczej lepiej jak głośnik wystaje niż nóżki od tv