TV salon 55" FullHD, 3D, niski Input Lag (PS4, Filmy, Sport), budżet ok. 4500

Aerofan

Member
Mój Philips się ani razu nie zawiesił. A też czytałem, że lubi. Natomiast jeśli chodzi o wyższe modele, gdzie kryterium jest jakość obrazu, chyba Philipsa bym nie wybrał. Już tyle tych modeli oglądałem, i chyba jednak skłaniam się ku drugiemu Sony.

Wracając do wątku katalogów w Sony, a dokładnie ich rzekomego braku - może po prostu jakiś mądry "tester" nie zaznaczył widoku katalogowego w odtwarzaczu multimediów ? Fama poszła i jest powielana jak mantra na różnych forach.

Attachments

• 20150530_130552.jpg
    20150530_130552.jpg
    92,5 KB · Wyś: 41

Tvmania

New member
Bez reklam
Dołączam się do tematu i tez chce sprawić sobie tv co sądzicie o sony w809c w 55 calach jaka ma matryce, czern, inp lag, podświetlanie, bading, czas reakcji i czy będzie dobry do grania i oglądania filmów i meczów sportowych. Jak się sprawuje android

Tvmania

New member
Bez reklam
Dołączam się do tematu i tez chce sprawić sobie tv co sądzicie o sony w809c w 55 calach jaka ma matryce, czern, inp lag, podświetlanie, bading, czas reakcji i czy będzie dobry do grania i oglądania filmów i meczów sportowych. Jak się sprawuje android
i czy można odtwarzać bez problemu filmy z pendrive w każdej jakości nawet w 3d?

mk1234

New member
Też się podłącze do tematu- szukam smart TV (z niezacinającym się systemem) ,dobrej jakości obrazem , 55 cali , może być nawet bez 3d bo nie używam obecnie.
Czy to będzie full HD czy 4K to też w sumie nie ma znaczenia.

Do góry