Okrutny napisał:Sprawdzał ktoś moze jak wyglada obraz z xbox360 na jakims Tv projekcyjnym do 6000 zl?
oczywiscie. rewelacja.Okrutny napisał:Sprawdzał ktoś moze jak wyglada obraz z xbox360 na jakims Tv projekcyjnym do 6000 zl?
rees napisał:Zastanawia mnie tylko jedni, na screenach z gier w poscie Helcika mam wrazenie ze Oblivion i Lost Planet jest takie nie wyrazne - brak ostrosci. Kwestia aparatu (komorka?) czy na projekcyjnych jest mniejsza zyleta niz na lcd?
rees napisał:Wydaje mi sie AND ze to odosobnione przypadki i nie mozna generalizowac iz 360 i KDF to nie zbyt dobry wybor
...
rees napisał:Tak czytam wasze dyskusje i dochodze do wniosku iz moje 32" LCD juz jest za male i w przypadku grania na 360 przydalby sie juz wiekszy ekran.
...
X360 ma możliwość wyświetlania wszystkich trybów w 50Hz, sugerujesz, ze taki tryb będzie bezpieczniejszy dla KDF-a? A co z jakością? To jakoś bardziej mruga, czy co?_AnD_ napisał:Hej ale mój xbox360 działał bardzo dobrze z KDF przez kilka pierwszych miesięcy! Efekt pojawia się z czasem i sądząc po komentarzach na avforums uk nie jest to odosobniony przypadek. Oczywiście jeżeli używasz tv tylko ze źródłami video 50Hz to NIE MA problemu. Problem pojawia się wtedy, gdy zapodasz mu 60Hz! Wydaje mi się, że jest to wada fabryczna.