Witam. Od kilku dni jest posiadaczem tego modelu TV. Mam kłopot z odtwarzaniem filmów z pandrive bądź dysku zewnętrznego. Otóż po około godzinie oglądania filmu wywala z odtwarzacza do folderu z filmem. Dzieje się to przy fimach w jakości 4k. Filmy 1080p działają bez zarzutu. Jest na to jakaś rada ?
Pozdrawiam.
A kolego pofatygowałeś się i zaktualizowałeś firmware (oprogramowanie)? Jeżeli nie to nie siej propagandy. Jak napisał @kiki, działa wszystko, jak ta Lala

A tak BTW, jeżeli ktoś się waha, czy warto, to powiem krótko w tej cenie jest to najlepszy wybór, cena do jakości. Jedyne co mnie wk...wia, to brak połączenia przez Bluetooth ze słuchawkami z górnej półki, nie mam pojęcia dlaczego Philips nie reaguje na powyższe. Kiki, jak masz do nich dostęp, to wspomnij o tym problemie. Ja już do nich nie mam siły.
@Liter1979
Ja po zakupie również narzekałem na jakość obrazu, ale po kilku miesiącach SAM! doszedłem do takich ustawień, że w tej chwili kopara opada. Dlatego polecam cierpliwe ustawianie parametrów pod siebie, a nie jęczenie o ustawienia, co i tak nie ma większego sensu (indywidualizm matryc jest bardzo duży, sąsiad ma ten sam model i u niego jest zupełnie inaczej).