tv panasonic 32e5

kicio999

New member
szukam telewizora 32'' do1600-1700zł,najbardziej zależy mi na jakości obrazu i niezły dżwięk.mam zamiar odbierać telewizje cyfrową naziemną ,interesuje mnie panasonic 32e5 ktoś posiada ten model jaki ma obraz,a może coś innego propozycje plis,ale pewne,oglądam narazie kinespopowy.

Karpaj

New member
Bez reklam
Ten Panasonic to fajny model, ale ma problemy z poziomem czerni, oraz średnio równym podświetleniem matrycy. Ale jak na swoją cenę - prawie bezkonkurencyjny.

Ew. odpowiedz jeszcze :
Interesują Cie funkcje smart tv? Czy ma miec też wbudowane wi-fi?
Jaka będzie odległość od ekranu? Czy będziesz oglądać z kątów bocznych większych niż 30 stopni?
Zamierzasz podłączać tablet / laptop / komputer / konsolę do niego?

kicio999

New member
funkcje smart tv,wifi raczej mnie nie interesują,ale jeśli wiesz to powiedż mi czy ma on przeglądarke internetową www,i do wifi żeby mieć to trza kupić adapter?,będe oglądał z 3-4m,pod większym kątem niż 30 nie będe oglądał,komputera raczej nie będe podłączał no może czasami.

Karpaj

New member
Bez reklam
Panasonic ma przeglądarka, adapter wi-fi kosztuje około 200zł. Ale ma też wejście LAN, więc możesz połączyć po kablu.
Jeśli funkcje internetowe Cie nie interesują, to możesz ew. spojrzeć jeszcze na
Toshiba 32HL933
Sharp 32LE244

Świecą nawet trochę lepiej niż ten Panasonic. A kasy trochę zaoszczędzisz :)

kicio999

New member
to mówisz że obraz byłby ładniejszy na toshibie i sharpie,ja bym, chyba wolał sharpa można kupić od 1300,ale ten sharp to ma obraz super tak,ale na 100% ?to może i bym sie nim zainteresował,a napisz czy widziałeś tego np.sharpa jak grał.a i jeszcze jak wiesz to klawiature i myszke do takie panasonica to sie podłącza przez usb.?

Do góry