Czyta wszystko. Płynnie.Można gdzieś przetestować jak radzi sobie z różnymi plikami multimedialnymi? Dla mnie to bardzo ważne przed zakupem.
Jest tylko problem z plikami *.ts. To stary typ transport stream. Wystarczy pojechać MKVtoolNix-em.
Czyta wszystko. Płynnie.Można gdzieś przetestować jak radzi sobie z różnymi plikami multimedialnymi? Dla mnie to bardzo ważne przed zakupem.
Właśnie przekonuje się coraz bardziej do MX Playera. Jednak chyba Kodi będąc kombajnem zaczyna (przynajmniej u mnie) przegrywać jeżeli chodzi o zwykłe odtwarzanie filmów.
A czemu Vero4k+ Lepiej shiedla kupić. Wiem, że moja wypowiedź w tym wątku może być myląca. Opisałem dobre wrażenie z korzystania z aplikacji MX Player. Nie pisałem, że używam jej na PhilipsieA ja proponuje olać Philipsa jako narzędzie do oglądania czegokolwiek i kupić sobie Vero4k+ z kodi na pokładzie - czyta wszystko włącznie z REMUX UHD z wysokim bitrate HDR.
Rozumiem, że ten problem dotyczy nie tylko tego konkretnego Oleda, ale wszystkich, niezależnie od firmy?
Hmm, a na stronie Philips Polska w pliku do pobrania "karta produktowa" jest taka informacja: "Obsługiwana rozdzielczość ekranuPhilips ma matrycą 120 HZ.
LG nie produkowało i nie produkuje matryc Oled 560 Hz.
https://www.displayspecifications.com/en/model/7f54145b
Kończy się powoli promocja na pakiet Philipsa.
Hmm, a na stronie Philips Polska w pliku do pobrania "karta produktowa" jest taka informacja: "Obsługiwana rozdzielczość ekranu
Sygnał z komputera — wszystkie wejścia HDMI: maksymalna rozdzielczość 4K UHD: 3840 x 2160 przy 60 Hz
Sygnał wideo — wszystkie wejścia HDMI: maksymalna rozdzielczość 4K UHD: 3840 x 2160 przy 60 Hz"
Oki. A jak się to ma do tego co napisałem przed Twoim postem? W instrukcji jest trochę inaczej napisane. W sumie to nie wiem czy ma to większe znaczenie? 60 a 120Hz? Pytam tak pod kątem oglądania sportu i kina akcji a także gier.
Może jakiś znawca tematu pomoże to ogarnąć...