Sprawdziłem i można pilotem dekodera sterować telewizorem , w sumie to tylko włączyć i wyłączyć, ale dzięki.
Nie wiem dlaczego większość upiera się przy tym, żeby odtwarzać filmy z dysku. Dlaczego nie zainwestujecie paru stówek w dobry odtwarzacz mają świetny TV? Różnica w jakości wyświetlanego obrazu będzie kolosalna.
Nie wiem dlaczego większość upiera się przy tym, żeby odtwarzać filmy z dysku. Dlaczego nie zainwestujecie paru stówek w dobry odtwarzacz mają świetny TV? Różnica w jakości wyświetlanego obrazu będzie kolosalna.
Co to jest sledzenie aplikacji w ustawieniach Ambi? Mam to ciagle na szaro swiecace.
a jak wygląda sprawa sterowania pilotem od tv tym egreat'em a5? bezproblemowo? oprogramowanie i jego aktualizacje nie sprawiają problemów? rozumiem że testowałeś go właśnie na philipsie oled 803?@mateo35
Egreat A5 czy A10 to to samo, różnica w możliwości wsadzenia dysku do środka oraz WiFi w drafcie AC. Ja mam dwa Egreaty - i polecam. Egreat ma lepszy obraz niż Zidoo, bo miałem X10 (na Realtek 1295) i porównywałem przełączając wejścia HDMI - więc było świetne porównanie. Poza tym, Egreat płynniej przewija, szybciej wczytuje menu Blu-ray (tak jak na płycie, pełne menu).
czy sterujesz tym odtwarzaczem za pomocą pilota od tv? jest tam wgrana jakaś autorska wersję kodi czy standardowa wgrana z zewnątrz?To są moje subiektywne odczucia - żeby nie było.
Egreat generuje najlepszy obraz - porównywałem z innymi sprzętami i jest po prostu TOP. Szybkość działania systemu, wczytywania plików, przewijania - wszystko jest na najwyższym poziomie. Menu, układ filmów, okładki - zdecydowanie lepiej niż w Zidoo. Jakość filmów - wydaje mi się, że jest też najlepsza.
Dlatego 803 nie warto kupować, a już na pewno nie w cenach obecnych, gdy za 3-4 miesiące wjedzie nowa seria 804...no i nowe LG z HDMI 2.1
Zakupiłam go do małego pokoju za 5500 z dostawą.Jestem z Wami na pokładziepierwsze wrażenia bardzo pozytywne,zupełnie inny obraz jak w full ledzie 9607...który pomimo 6 sezonów nadal powala czernią i kontrastem...ale inna matowa matryca jak i technologia oddaje zupełnie odmienne wrażenia jak ten wyglądający zjawiskowo Oled.
4k to faktycznie można odlecieć...zachwycający obraz.Bez ambi tv to nie tv...następny też będzie z tym logo.
Czekając na kolejne serie Oleda, nie kupimy nigdy,bo zawsze coś.....nowego się pojawi.Pozdrowienia
Cześć.
Czy w swoim TV masz już Oreo czy nadal 7?
Pytam gdyż Kiki w innym wątku o Philipsach pisał, że TV z nowych dostaw mają już Oreo na pokładzie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk