No niby kolory ma ładne i głośniki też ale się rozmazuje a antena dobrze jest ustawiona. Wujek cos tam ustawial ale chyba nic nie pomoglo on tez tam nic zlego nie widział. Ale nie było akurat skokow narciarskich to nei widzial,
1. Przy sprawdzeniu byłoby wiadomo czy dany egzemplarz nie ma jakichkolwiek wad. To oszczędza ludziom nerwy i stres.
2. Po kalibracji jak do tej pory nie ma żadnych zgłoszeń nie zadowolonych użytkowników.
3. Nie widziałem a wiem - to taka nowa odmiana specjalizacji.
4. Po sprawdzeniu ten dokładnie model w klasie cenowej jest dobrą ofertą do potrzeb i zbiera bardzo dobre oceny potwierdzone zakupem
Ojej to za taki przyjazd z Wrocławia i zpowrotem to drugi telewizor mama kupi
Nie wiedziałam że trzeba kupić i telewizor i tez tą kalibracje. Mama mówi, że kiedys nie trzeba bylo kupowac telewizora z kalibracja bo działał i już!
Trudno musi zostać jak jest
a ci niebiescy to ile by wzieli za naprawę? A w sklepie mogą podkalibrować bo jak zepsuty to może można oddać? Chociaz normalny film to nie wyglada na zepsuty tylko jak sie bardzo ruszają.
Kiedyś TV działał bez żadnej awarii przez 10 - 15 - 20 lat.
Teraz często po 3 - 5 latach jest już tylko do piachu, bo ewentualna naprawa się nie opłaca.
Tak wogle to już nie będę pytała bo olimpiada się skończyła i tylko jeden medal przywiezli skoczkowie. Mama powiedziała ze nie bedzie tych dziadów oglądac