Witam,
Jaka jest szansa, że kupując LA740S w tym ewentualnie przyszłym tygodniu otrzymam tablet? Do zakończenia pozostał około miesiąc, więc nie powinno być żadnych problemów, prawda? Ktoś może pamięta jak to wyglądało wiosną, gdy LG dodawało Xboxa do swoich TV?
Ponadto na wymagane pytanie konkursowe powinno się odpowiedzieć 'Smart Share' czy 'LG Smart Share'? Niby bzdurka, ale wolę się upewnić. No i w ogóle czy jest to dobra odpowiedź na pytanie "Jaka funkcja telewizora LG pozwala na przesyłanie materiałów audiowizualnych pomiędzy telewizorem a tabletem lub smartfonem LG?"
Pozdrawiam.
Przypadkiem nie DLNA?
Na wiosne zalapalem sie na xboxa ale to bylo koniec 1 miesiąca. Z regulaminu wyczytalem ze maja ich 300 takze tabletow pewnie podobnie. Mysle ze starczy dla wszystkich.
Tabletów jest około 1300 - więc chyba rzeczywiście będzie w porządku, jeśli oczywiście odpowie się prawidłowo na pytanie. Teraz to już sam nie wiem która odpowiedź jest prawidłowa:
-Smart Share
-DLNA
-Miracast
-WiDi
O które więc chodzi?
Smart share. W formularzu wybierasz jedną z trzech (do wyboru masz jeszcze Magic Remote i Cinema 3d).
To mój pierwszy post na forum także wszystkich serdecznie witam
Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem modelu LG55LA740S. Nie jestem ekspertem w dziedzinie telewizorów choć idealnego modelu szukałem przeszło 5 miesięcy więc co nieco o nich wiem Jeśli macie jakiekolwiek pytania to piszcie śmiało. Postaram się zrobić co w mojej mocy by przetestować ten model jak najlepiej.
ps. pierwsze wrażenie robi nieziemskie
mam tv 55la740s szybciutko dostałem tablet
Ja uważam, że nie warto.
Do szerokiego wyboru multimediów wystarczy BD Player, a z obrazu oferowanego przez LA740S, w mojej opinii, powinno się być bardziej niż zadowolonym. No ale oczywiście każdy powinien decydować indywidualnie, co mu bardziej odpowiada.
ja tam polecam miałem problem z wyszukiwaniem głosowym po wifi jak podłaczyłem kabelek jest super z ty że ja mam 55 cali bo czytałem ze jak 3d to minimum 50 cali dlatego ja 55 i do 55cali dodaja tableta ja dostałem tablet jednak o wartości 1300 zł a promocje na tablet przedłuzyli chyba na do końca stycznia
jedyne co polecam to kalibracje ja zrobiłem i polecam