Dzięki wielkie za wyjaśnienie. Teraz wszystko rozumiem. A czy wiadomo kiedy Philipsy dostaną tę opcję "Calman ready". Czy to się odbędzie przez aktualizację?
Cena jest już znana .
Dla niebieskich jest specjalna i to z pełnym pakietem.
Napisz na PW.
Dostępne miały być na dniach, ale produkcja z powodu opóźnienia chipów - przesunięta na 15.10.
Można już zamawiać.
Panowie, a macie fotki tych głośników wysoko tonowych? Chciałbym wiedzieć jak one są zbudowane, aby lepiej przygotować pokój na ich montaż.
Fotki mile widziane [emoji12]
Już działa bardzo dobrze, stanowiąc jeden z najlepszych telewizorów na rynku. I najlepszy LCD Philipsa mini led w Historii.
Polecam dodatkowo póki jeszcze w specjalnej ofercie z pakietem dodatkowym.
To mój pierwszy Philips, czy ktoś z szanownego grona mógłby podpowiedzieć, jak go poustawiać (PML9636 - chodzi o to, co powinno być załączone, co wyłączone, upłynniacze, itd.). Dzięki z góry.
Uzupełniając temat: na dziś dzień telewizory Philips nie mają opcji ustawień 3D LUT. Opcja autocal jest po prostu zautomatyzowaną procedurą przeprowadzenia kalibracji.
Cześć, mam ten telewizor i mam problem z HDR w grach na PS5. Po włączeniu trybu HDR w większości gier jest bardzo ciemno i jakoś tego efektu HDR za bardzo nie widać - ktoś wie jak to skonfigurować żeby było ok? Wszyscy piszą o opadzie szczęki grając z HDR, a tymczasem jest gorzej niż przy wyłączonym HDR. Gdzie może leżeć problem?