grassofobik
New member
Witam, interesuje mnie telewizor 32 cale najlepiej ledzik chodź niekoniecznie, taki ktory posaida 100hz poniewaz najwiecej bede na nim oglądał sportu wiec przydałoby sie "zdrowe" odświeżanie. Dobrze jak byłoby mozna ogladac filmy wraz polskimi napisami (nie wiem czy jest opcja lektora i czy nie jest denerwujacy - jesli jest i nie czyta "sucho" tzn bez emocji to była by to fajna opcja, bo jesli to jest taki automatyczny lektor jak na kompie to wole przeczytac te napisy). Tuner dvb-t mpeg4, usb, wejscie na kompa też by sie przydało (jesli możecie to napiszcie jak zwie sie takie wejscie przy tv), PIP, HDready moze byc nie musi byc fullHD.
Zainteresował mnie LG 32LV3550, niby pisze ze 100hz a czytajac opinie wychodzi na to ze to 50hz.
Upatrzyłem też Samsung UE32D5000 ale tutaj znowu niby pisze 100hz a podobno jest 50hz.
Dodam ze jestem zupełnym laikiem!
Pozdrawiam!
Zainteresował mnie LG 32LV3550, niby pisze ze 100hz a czytajac opinie wychodzi na to ze to 50hz.
Upatrzyłem też Samsung UE32D5000 ale tutaj znowu niby pisze 100hz a podobno jest 50hz.
Dodam ze jestem zupełnym laikiem!
Pozdrawiam!