Witam po dłuższej nieobecności. Dawno tu nie zaglądałem

a sporo się pozmieniało w MMP. Nowe pakiety: jakieś Mini, Super- i MaxBoxy

a ja nadal Cyfrowy Komfort

Z tego wnioskuję, że nowe kanały HD, które pojawiły się kilka dni temu ominą mnie bardzo szerokim łukiem. Cóż... pewnie nie dla psa kiełbasa - starzy i stali klienci są już chyba na to skazani.
Chyba nigdy nie zrozumiem polityki Multimedia Polska odnośnie kombinowania z pakietami kanałów. Po jakiego wała kilka pakietów zwykłych i dodatkowych co daje miliony różnych kombinacji? I z tego powodu abym mógł oglądać to, co lubię - muszę najlepiej wykupić wszystko
Znajomy ostatnio pochwalił się, że konkurencyjne UPC odpaliło całą gamę kanałów grupy TVN w wersji HD, m.in. TVN7 HD, Turbo HD, a nawet TVN24 HD czego pewnie w MMP długo nie ujrzymy. A jeśli nawet - ciekawe w jakim pakiecie byłby usadowiony - w HD, a może Sport HD

I te wszystkie w/w pojawiły się w standardowym najniższym pakiecie. Można? Można! I wilk syty i owca cała. A tu... jakieś kombinacje alpejskie, i my i oni (MMP) zapewne nie wiedzą o co w tym wszystkim chodzi.
PS: krótkie pytanie - czy TVP Info nie powinien być dostępny w każdym pakiecie? U mnie w DTV czarny ekran

To chyba nie za bardzo zgodne z Ustawą? Jak jest u Was?