krzylosiak
New member
Przyuczyłem pilota uniwersalnego i tego oryginalnego badziewia nawet nie dotykam
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
przemo73: nie wiem, czy to było do mnie. Chciałem pomoc w 'miedzyczasie' dodawania swojego pytania.
Posiadam nowy dekoder. Czy u was rowniez wystepuje problem przechodzenia urzadzenia w stan czuwania przy korzystaniu z pilota? Np w menu "guide" czy podczas edytowania listy ulubionych kanałow. Trzeba bardzo ostroznie wciskac przyciski bo jak zacznie przeskakiwac - pach, zgasł. Juz podczas instalacji tego wynalazku, technik byl zmusozny do jego wymiany na inny egzemplarz, twierdzac, ze tamten był wadliwy. Uwazam jednak, ze cala seria jest skaszaniona.
Przestrzegam zainteresowane osoby NDTV, ze moga miec takie irytujace problemy... Moze to wina pilota i jego glutowatych przyciskow (jedno wcisniecie wydaje sie wysylac wielokrotna informacje..? a mało bystry dekoder po prostu sie wylacza...). Dziwne..
Tak, mam tv panasonica. Nie wiem jak odgadłeś Dekoder stoi od samego poczatku ponad metr od tv...z boku. Nie bardzo widza mi sie eksperymenty z programowalnym tv, bo jak sie okazuje, prawdpodobnie czeka mnie rozczarowanie.
@up
Podaj link proszę. Nie mogę znaleźć.
Wczoraj dzwoniłem do bok i rozmawiałem z konsultantem na temat n sport. i pełnego pakietu cn+, powiedział krótko i na temat że trwają rozmowy i mm polska dąży do wprowadzenia tych programów. Dlatego między innymi że strony wycofany jest pakiet dodatkowy nc+. Prawdopodobnie ci którzy mają pakiet sport extra hd dostaną n sport za free. Poczekamy zobaczymy,pewnie na start ligi żużlowej n sport już będzie w mm.Na wczoraj informacja z BOK jest taka, że nSportu nie ma i nie będzie. To się jednak zmienia jak w kalejdoskopie. Trwają negocjacje z nc+.
Dostałem właśnie odpowiedź z BOK MM odnośnie nowych kanałów. Odpowiedź standardowa - nie są planowane zmiany w ofercie programowej...