Mają pewnie w MM niezłą biurokracjęstogdy napisał:Zamówiłem NonStopKino. Już dzisiaj można było.
Może ktoś wie, dlaczego aktywacja tej usługi trwa aż 10 dni, aktywacja nastąpi 12 lutego?
Wydawało mi się, że to powinno być załatwione od ręki.
A w "N" z pewnością będziesz się cieszył Polsat Sportem. Niedoczekanie.Debuger napisał:[...]
Swoją drogą już postanowiłem - z końcem umowy w maju br. pożegnam MM na rzecz "N". Nie zamierzam EURO 2008 oglądać w TVP 1 lub 2 bo do głowy im jeszcze wpadnie, że Polsat Sport to niszowy kanał i że warto by go zastąpić np. TV Al Arabiia![]()
A kto Ci powiedział że przechodzę do "N" dla kanałów których tam de facto nie ma i nie będzie (Polsat i Polsat Sport Pack)?canero napisał:A w "N" z pewnością będziesz się cieszył Polsat Sportem. Niedoczekanie.
Debuger napisał:A kto Ci powiedział że przechodzę do "N" dla kanałów których tam de facto nie ma i nie będzie (Polsat i Polsat Sport Pack)?
Wystarczy że w "N" będę miał nSport w HD, Eurosport i Eurosport2. To mi w zupełności wystarczy.
hmm.... wydaje mi się, że własnie twoja odpowiedź jest bardziej nielogiczna.masloww napisał:Debuger najpierw przeczytaj własną wypowiedź a potem się kłóć, piszesz nie logicznie.
Jakby na początku jednego zdanie nie było "nie" to byłoby logiczne a tak kupa.
Debuger napisał:hmm.... wydaje mi się, że własnie twoja odpowiedź jest bardziej nielogiczna.
Cenaro po prostu źle zinterpretował mój powód rezygnacji, stąd powody aby tak napisać.
Ale nie jesteśmy na forum politycznym, żeby oskarżać siebie nawzajem.
pwys napisał:Multimedia sobie założyła, że odejdzie 1%, część abonentów narobi hałasu, ale i tak nie ruszy du** i nie zamontuje antenyPewnie się jescze z tego smieją bo zrobili świetny interes, bo tvpsport jest kilka razy tańszy od eurosportu
Było, było. Trzeba było jednak doczytać.PanMik napisał:Albo nie dotyczytałem albo nie było tu jeszcze o technicznej stronie cyfrowości kablówki Multimedia?