Witam, kupuje nowy tv głównie pod konsole ps4, czasami może obejrzę na nim jakiś film czy serial, ale to wszystko, najważniejsze aby dobrze współpracował z konsolą. Od razu zaznaczam, że za bardzo nie znam się na telewizorach i to szukanie w tej cenie czegoś sensownego było trochę ciężkie
Niestety mam ograniczony budżet, mogę wydać max. 1700 no może 1800 złotych. Pod długich poszukiwaniach w internecie odpowiedniego sprzętu znalazłem:
Samsung UE40J5100 - podobno całkiem dobry telewizorek jak na swoją cenę, która jak najbardziej jest dla mnie przystępna 1600 złotych w rtv euro agd, w tym nie za wysoki input lag i ma te 40 cali.
Sony KDL-32W705C - To zapewne dobry wybór.
Znalazłem jeszcze takie, ale nie jestem do nich za bardzo przekonany:
Panasonic TX-32CS600E - wygląda na fajny tv, ale za dużo o nim to nie wiem, nawet jaki ma input lag.
PHILIPS 40PFH4100/88 - mało wiem na jego temat, podobno jest nieźle z input lagiem.
LG 42LF5800 - wiem o nim tylko to co w danych od producenta
edit: I jeszcze ten: LG 43LF5400 - też mało o nim wiem.
Najbardziej przemawia do mnie ten samsung UE40J5100 i Sony KDL-32W705C, ale sam nie wiem na co się zdecydować
Z góry dzięki wszystkim za odpowiedzi i pomoc
Samsung UE40J5100 - podobno całkiem dobry telewizorek jak na swoją cenę, która jak najbardziej jest dla mnie przystępna 1600 złotych w rtv euro agd, w tym nie za wysoki input lag i ma te 40 cali.
Sony KDL-32W705C - To zapewne dobry wybór.
Znalazłem jeszcze takie, ale nie jestem do nich za bardzo przekonany:
Panasonic TX-32CS600E - wygląda na fajny tv, ale za dużo o nim to nie wiem, nawet jaki ma input lag.
PHILIPS 40PFH4100/88 - mało wiem na jego temat, podobno jest nieźle z input lagiem.
LG 42LF5800 - wiem o nim tylko to co w danych od producenta
edit: I jeszcze ten: LG 43LF5400 - też mało o nim wiem.
Najbardziej przemawia do mnie ten samsung UE40J5100 i Sony KDL-32W705C, ale sam nie wiem na co się zdecydować
Z góry dzięki wszystkim za odpowiedzi i pomoc
Ostatnia edycja: