TV do PS4 do 3300 zł

gdaq_pl

New member
Telewizję oglądam wieczorem, nocami gram na PS4 w strzelanki i do tego potrzebuję tv minimalnie chciałbym 55 cali. Nie znam się zbytnio na tym temacie.

Kupiłem telewizor UE55KU6000 w komputronik za niecałe 3k. Ostatnia sztuka jaką znalazłem na rynku, niestety ze względu na uszkodzenie musiałem zwrócić. Tego tv nie ma już na rynku, znalazłem kolejny nieco droższy 3200zł UE60KU6000W, ale ostatnią sztukę jaką znalazłem sprzątnięto mi sprzed nosa :)

Doradzcie proszę co w tej cenie warto kupić. Aha chciałbym, aby telewizor był ogólno dostępny (tzn w jakiś media marktach, euro rtv...), bo po ostatnich doświadczeniach chciałbym pójść do sklepu odpalić tv i sprawdzić go zanim zapłacę.

Czy warto zwracać uwagę na te technologie jak w Samsungu: UHD Upscalling, Ultra Clean View, UHD Dimming...?

Z góry dzięki za pomoc.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Z bardzo dobrych masz TCLa 55C70 za 3099 zł
Niski Input lag, HDR, VP 9, wirtualna myszka, obsługa głosowa.
Z kalibracją profesjonalną gratis
Pilotem głosowym gratis
Dostawą gratis.

Philips 55PUS6101 za 2950 zł
Kalibracja gratis

gdaq_pl

New member
Nigdy na Philipsy nie zwracałem uwagi. Oni robią roboty kuchenne, tv i inne sprzęty także uznałem, że jak robią wszystko to nic z tego dobrego nie ma :)

Ten pierwszy widzę, że już praktycznie niedostępny, a drugi tylko w media za 3500zł.

Ostatnia edycja:
Do góry