Witam wszystkich, przymierzam się do kupna TV myślę że 42cale, full hd ale samo hd ready też by wystarczyło, pokój średnio nasłoneczniony, odległość w jakiej zamierzam go użytkować ok 2,5 -3m, póki co sygnał sd ale będzie w przyszłości n-ka albo cyfra, napewno będzie na nim sporo grane, konsolka ps3. co moglibyście mi polecić?Plazma?LCD? byłbym wdzięczny za konkretne modele
dziękuje i pozdrawiam
ps. czy może panasonic p42s20 to dobry wybór? a może tx-42c2e? wspominam o tym drugim ponieważ dość tani jest, wiem że tani nie znaczy że dobry, dlatego pytam was
wyczytałem sporo pozytywnych opinii na temat tego TX-P42C2E i powiem że cenowo bardzo mi odpowiada, u mnie w domu jest podobny tylko model TH i wszystko śmiga ładnie na nim, jakaś istotna różnica jest między TH a TX?
dziękuje i pozdrawiam
ps. czy może panasonic p42s20 to dobry wybór? a może tx-42c2e? wspominam o tym drugim ponieważ dość tani jest, wiem że tani nie znaczy że dobry, dlatego pytam was
wyczytałem sporo pozytywnych opinii na temat tego TX-P42C2E i powiem że cenowo bardzo mi odpowiada, u mnie w domu jest podobny tylko model TH i wszystko śmiga ładnie na nim, jakaś istotna różnica jest między TH a TX?
Ostatnia edycja: