TV 65 do salonu - 7000

Michal tv

New member
Oled też ma swoje wady. Osobiście uważam że to jeszcze nie ich czas. Kilka rzeczy jak martwe piksele czy pozostałości paska TVN muszą zostać poprawione i wtedy LCD " zginą marnie jak gówno sarnie".

pebe86

Member
Bez reklam
Oled też ma swoje wady. Osobiście uważam że to jeszcze nie ich czas. Kilka rzeczy jak martwe piksele czy pozostałości paska TVN muszą zostać poprawione i wtedy LCD " zginą marnie jak gówno sarnie".

Jak sam widzisz każda technologia ma swoje wady. Chcesz kupić telewizor bez wad- to go nie znajdziesz.

Michal tv

New member
Pebe86 zgadzam się z Tobą w 100% nie ma tv idealnego.zawsze jest jakieś "ale" które daje do myślenia. Jestem pewien że taki tv w końcu powstanie bo granica ludzkiego oka nie podskoczy i w końcu ja ktoś osiągnie. Na dzień dzisiejszy pozostaje nam wybierać w tym co jest ale uważam że poziom jest już tak wysoki że za 3 do 5 lat producenci będą musieli wymyslec coś extra bo oled "dopracowany" będzie standardem w każdym domu a to coś extra będzie decydowalo ile dołożymy milionów za tv żeby mieć coś w wyższym standardzie. Intuicja mi podpowiada że bitwa będzie się toczyć o sterowanie tv, rozmowa wydawanie poleceń itp.

Ostatnia edycja:

regi

New member
Dzięki wszystkim za sugestie. Spędziłem parę dni na poszukiwaniach i wskazówkach. Generalnie decyzja padła na Philipsa 65PUS8102, nie ukrywam że ambilight do tego się przyczynia i do końca nie jestem przekonany czy to słuszna droga a zarazem kusi mnie strasznie Sony KD-65XF9005. Do tej pory oglądam na 50'' plazmie a ręcznie zamontowane podświetlenie led straszy :) od jakiego czasu ale daje to przyjemny efekt. Budżet ograniczony do 7 tyś. jak w tytule, ani zł drożej, takie życie :)

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
W klasie cenowej to najlepszy model z FALD.
Zaloguj się proszę tylko w Klubie HDTV i podaj proszę maila do siebie.

Do góry