Truskawek36
Member
Witam czytałem opinie o tym sharpie, są nie zbyt ciekawe, już sam nie wiem co kupić, pewnie każdy w kwocie 3000zł będzie miał jakieś problemy, a co do kwoty 3500 zł.
Witam obawiam się TCL, mam TCL U55C7006 jak pisałem na wstępie i mam z nim ciągle problemy zakup u Ciebie.To 65C635 - qled - będzie w tej klasie bardzo dobry.
Ma to co potrzebne w tej klasie.
I masz za 2699 zł z pakietem dodatkowo
To 65C635 - qled - będzie w tej klasie bardzo dobry.
Witam ok rozumiem, jestem przewrażliwiony, jak raz się człowiek sparzy do firmy to ciężko zaufać ponownie, a co z philipsa na androidzie 65 lub 70, czy jednak darować sobie philipsa.Nic na siłę .
Sharp mieści się w klasie.
Witam a tcl 65 c728 lub tcl c735 a może lg65QNED813QATo 65C635 - qled - będzie w tej klasie bardzo dobry.
Dzięki za informację teraz to po TCL który posiadam i się popsuł jak tylko wgrałem soft który otrzymałem od Pana Marka który pracuje czy też współpracuje z kiki, telewizor też kupiony u KIKI, to następny który nie kupię będzie samsung.Odradzam Samsunga. Serwis to totalne dno. Pół roczny qled uległ awarii (zaczął się sam w kółko włączać i wyłączać). Serwis na gwarancji wymienil płytę główną i matryce... Po naprawie mam taki clouding że się na to patrzeć nie da a ramka wokół matrycy jest cala powyginana. Samsung twierdzi że tak ma być i mam się cieszyć że mi tv działa... Dramat!!! Nigdy więcej nie kupię niczego od Samsunga!!! View attachment 25414 View attachment 25415