Hmmm do czasu "umarcia" ich 40" siedzieli w odległości około 3m w porywach do 5m , z ledwością przekonałem ich do 55" nie wiem czy to za duży szok nie będzie
58 się nie zmieści? Jeśli się zmieści, to Samsung UE58MU6122.
Witam,
potrzebuję podpowiedzi, który z modeli wybrać ewentualnie jakaś inna propozycja do 3000zł ??
Sony KD-55XE7096
Samsung KD-55XE7096
wymagania
50-55cali
matryca VA
Najważniejsze to jakość obrazu, przeznaczenie TV-> teść (przyszły !!! )
Przecież ten telewizor to jest katastrofa... Kolory wyblakłe, czerń siwa, nawet nie ma bluetooth...Jak się dobrze poszuka to za niewielką dopłatą można kupić o wiele lepszego Philipsa 55PUS7303 z Androidem i procesorem obrazu P5!
Po pierwsze Philips nie jest na VA, a po drugie wg mnie (i nie tylko) ta opinia, na temat tego Samsunga, to nieprawda. Wynika to również z doświadczenia osób, które go posiadają na tym forum, jak i z testów.
To zapraszam do jakiegokolwiek sklepu i obejrzenia tego cudu techniki w porównaniu z jakimkolwiek innym modelem w podobnej cenie. Wtedy mam nadzieję, że się przekonasz o tym co piszę.
Philips jest właśnie na VA i z bdb podświetleniem DIRECT LED
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Mu serii 6 ma różne rodzaje matrycy VA,IPS w zależności od przekątnej. Dla starszej osoby Tizen będzie bezproblemowy. Na zasadzie odpakuj z kartonu, odpal i sie nie wk..