TV 55 cali jaki polecicie?

piteron

Active member
Bez reklam
Seizo masz rację oczywiscie 6300 tez
Kolego krystiansp wydaje mi sie ze nie kupujesz telewizora dla siebie a dla podziwu sąsiadów . Jesli tak to nie ma dyskusji kup cokolwiek aby byl efet wow.ale jesli choć trochę cenisz dobry obraz to kup na raty poczekaj na promocję ale kup model z ktorego będziesz zadowolony

Seizo

Active member
Bez reklam
Czyli te LG 55UF778V albo 55UF695V o tyłek rozbić?
To zależy, bo jeżeli to TV tylko i wyłącznie na pokaz tak jak pisał kolega to nie. Tylko nie zapomnij poprosić sprzedawcy o udostępnienie materiału jaki jest wyświetlany na tych modelach w sklepie.

Jeżeli TV ma służyć do domowego użytku to powyżej wyraziłem swoją opinię i napisałem do czego te UHD na 60Hz matrycach doskonale się nadają. Sam wyciągnij wnioski i zdecyduj czego tak naprawdę chcesz. W opisie uwzględniłeś, że zależy ci na płynności, a widzę że idziesz zaparcie w zupełnie innym kierunku. UHD w serii 2015 od LG to jedna wielka lipa. Chcesz dobry UHD to dołóż 1000 zł i kup X8509c. Chłopie, masz 4k więc albo dozbieraj, albo weź na raty, wpłać jednorazowo 4k a pozostałą część w rozłóż na dogodne dla siebie płatności.

Do góry