https://toengel.net/philipsblog/wp-...og_Philips-TV-Overview-Range-Line-up_2022.png - tu masz wszystkie różnice
Może Sony xr 50x90s lub wyższa wersja sony xr 50x 94s. Ja mam 90s, tylko ja nie gram, ale do gier się nadaje.Doradźcie coś bo PS5 jutro wjeżdża a nie ma TV Może jakiś Sony by się znalazł?
Sorry, ale większej bzdury nie czytałem tutaj od miesiąca.
Tak realnie, to najwięcej bezproblemowych TV ma Samsung i LG. Nawet Sony zaliczył wtopę z tegorocznymi modelami.
Syn Ja obejrzałem skoki na Canal+ online i fajnie wyglądało Ogólnie ciężko w sklepie dostać TV. Same z ekspozycji a w magazynie żadnej sztuki. Jeździłem od wczoraj i dopiero dziś się udało.Ważne, żebyś był zadowolony
Już pokazałeś, że jesteś zaślepionym trollem.To powiedz mi ile różnych modeli TV w tym czasie testowałeś?
Sony 50x90s, albo coś z rocznika 2021 sony 50x94j jeszcze dostępne. 93j też.Proszę o polecenie jakiegoś dobrego modelu 50 cali głównie pod PS5. Czasem obejrzy się też jakiś mecz lub inne wydarzenie sportowe. Cena? Nie mam pojęcia ile trzeba teraz wydać na taki TV i rozważę wszystkie propozycje. Oled odpada.
Problem z 50 cali jest taki, że większość ma 60Hz. Kupiłem TCL 55C735. To TV dla syna więc stwierdziłem, że z każdego będzie zadowolony.Sony 50x90s, albo coś z rocznika 2021 sony 50x94j jeszcze dostępne. 93j też.