cześć, chciałbym sie was doradzić w kwestii wyboru tv dla rodziców. Rozmiar koniecznie 43" (chodzi o gabaryty, większe odpadają).
Możecie coś polecić w przedziale cenowym do max 2200zł?
W miejscowych sklepach wytypowane zostały ale może jest coś lepszego a napewno w korzystniejszej cenie w sklepach internetowych do kupienia
Samsung ue43bu8002k - 1999zł
Philips 43pus8057 - 2349zł
Philips 43pus7956 - 1999zł
co do tych Philipsów w sklepie powiedziano mi że mają problemy z matrycą i lubią się pojawiać wypalone pasy poziome na ekranie ile w tym prawdy nie wiem, z tych 3 polecono mi samsunga.
Na minus samsunga na pewno pilot na pierwszy rzut oka, ale pewno kwestia przyzwyczajenia no i podobno pasują zwykłe piloty(numeryczne) od innych samsungów.
Sygnał podłączony to kablówka UPC na ten moment
Możecie coś polecić w przedziale cenowym do max 2200zł?
W miejscowych sklepach wytypowane zostały ale może jest coś lepszego a napewno w korzystniejszej cenie w sklepach internetowych do kupienia
Samsung ue43bu8002k - 1999zł
Philips 43pus8057 - 2349zł
Philips 43pus7956 - 1999zł
co do tych Philipsów w sklepie powiedziano mi że mają problemy z matrycą i lubią się pojawiać wypalone pasy poziome na ekranie ile w tym prawdy nie wiem, z tych 3 polecono mi samsunga.
Na minus samsunga na pewno pilot na pierwszy rzut oka, ale pewno kwestia przyzwyczajenia no i podobno pasują zwykłe piloty(numeryczne) od innych samsungów.
Sygnał podłączony to kablówka UPC na ten moment