1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor? 9 m2
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora?ok. 2m
3. Ile osób zasiada przed telewizorem?1
4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu - czy kąty są ważne? Przewaznie na wprost ale tez na lezaco
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć?Stac (szafka rtv)
6. Jak słońce świeci w pokoju?Mam rolety
7. Jaki masz obecnie telewizor? Brak
8. Co chcemy aby telewizor posiadał? Dobry Smart TV, odtwarzanie materialow z pendrive, i chyba aplikacja cda ale to niekoniecznie
9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora: ( 4K, HD, SD )?Kablowka (HD)
10. Jakie urządzenia będą podłączone do telewizora?Klawiatura, pendrive, dysk
11. Ile godzin dziennie będzie pracować telewizor? 4-5
12. Preferujesz matrycę matową czy błyszczącą? Nie wiem
13. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? Wszystko po troche
14. Czy zamierzasz korzystać z internetu na ekranie telewizora ? Tak
15. Czy zamierzasz grać w gry PC / konsola - jeśli tak to ile % dziennie? Byc moze kiedys konsola ale tylko rekreacyjnie, nie jestem graczem
16. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień? Wiecej wieczorem
17. Preferencje co do wielkości? 43 cale
18. Co Cię denerwuje w telewizorach?
19. Preferencje co do marki? Kiedys najlepszego Smarta mial Samsung i odtwarzal z pendrivea wszystkie pliki video jak leci
20. Czy telewizor ma mieć 3D - jeśli tak to jakie , pasywne czy aktywne?Nie
21. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup? ok. 1900 zl
22. Czy będziesz zainteresowany profesjonalną kalibracją ekranu w celu wyciśnięcia maksymalnych możliwości nowego sprzętu? Byc moze tak
Witam. Planuje kupic TV ale obecnie nie jestem w temacie dlatego potrzebuje pomocy. Wstepnie wybralem Samsunga UE43TU8502U ale zdaje sie ze tam jest matryca IPS a od poczatku planowalem kupic cos z matryca VA. Dalej znalazlem Samsunga UE43TU8002K ale nie jestem pewny jaka matryca tam siedzi. Ogolnie nie mam juz pomyslu.
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora?ok. 2m
3. Ile osób zasiada przed telewizorem?1
4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu - czy kąty są ważne? Przewaznie na wprost ale tez na lezaco
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć?Stac (szafka rtv)
6. Jak słońce świeci w pokoju?Mam rolety
7. Jaki masz obecnie telewizor? Brak
8. Co chcemy aby telewizor posiadał? Dobry Smart TV, odtwarzanie materialow z pendrive, i chyba aplikacja cda ale to niekoniecznie
9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora: ( 4K, HD, SD )?Kablowka (HD)
10. Jakie urządzenia będą podłączone do telewizora?Klawiatura, pendrive, dysk
11. Ile godzin dziennie będzie pracować telewizor? 4-5
12. Preferujesz matrycę matową czy błyszczącą? Nie wiem
13. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? Wszystko po troche
14. Czy zamierzasz korzystać z internetu na ekranie telewizora ? Tak
15. Czy zamierzasz grać w gry PC / konsola - jeśli tak to ile % dziennie? Byc moze kiedys konsola ale tylko rekreacyjnie, nie jestem graczem
16. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień? Wiecej wieczorem
17. Preferencje co do wielkości? 43 cale
18. Co Cię denerwuje w telewizorach?
19. Preferencje co do marki? Kiedys najlepszego Smarta mial Samsung i odtwarzal z pendrivea wszystkie pliki video jak leci
20. Czy telewizor ma mieć 3D - jeśli tak to jakie , pasywne czy aktywne?Nie
21. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup? ok. 1900 zl
22. Czy będziesz zainteresowany profesjonalną kalibracją ekranu w celu wyciśnięcia maksymalnych możliwości nowego sprzętu? Byc moze tak
Witam. Planuje kupic TV ale obecnie nie jestem w temacie dlatego potrzebuje pomocy. Wstepnie wybralem Samsunga UE43TU8502U ale zdaje sie ze tam jest matryca IPS a od poczatku planowalem kupic cos z matryca VA. Dalej znalazlem Samsunga UE43TU8002K ale nie jestem pewny jaka matryca tam siedzi. Ogolnie nie mam juz pomyslu.