Bardzo ładnie że kolega sam zorientował się że nie zaśmiecamy forum
cypisek_xl
Ogromne dzięki za teścik
Powiem szczerze że raczej spodziewałem się porażki z odtwarzaniem więc jestem mile zaskoczony.
Bardzo też mnie zdziwiło to :
cypisek_xl
napisał:
Samsung LE37B651[/B] (zamiana rozszerzenia na TS)
Audio (brak), Video bez problemów (płynne odtwarzanie)
Rodzice niedawno nabyli Samsunga 8 serii, również czyta różności z pendraka, także i mkv bez zacięć ale z plikami z kamerki sobie nie poradził. Miałem kilkadziesiąt plików, różnych próbek HD z sieci, większość szła bez problemów a moje pliki również po ręcznej zmianie na TS szarpały i to zdrowo
.
cypisek_xl chciałbym jeszcze raz skorzystać z Twojej dobroduszności i zapodać Tobie jeszcze plik nakręcony na Full' czyli 1080i. Dał byś jeszcze radę go sprawdzić przy okazji ?
Jakby ten 1080 i poszedł to na 99,999% bym łyknął tą Wiwę
Z opisu testu wynika że masz jeszcze playerka
Traxdata MMS 1080p
Jeśli można zapytać z jakiego powodu go kupiłeś, Wiwa mimo wszystko jest na tyle kiepska że kupiłeś playerka ?
Co do Wiwy mam jeszcze kilka pytań:
1. Czy pliki na dysku czy pendarku mogą być w katalogach i są widoczne czy muszą być bezpośrednio na partycji ?
2. Jak ogólnie ten player Twoim zdaniem radzi sobie z materiałem HD, pytam bo wcześniej pisałeś coś o frustracji
?
3. Czy można bez problemu odpalać dowolne ścieżki dźwiękowe i napisy w mkv ?
4. jakie jest menu, intuicyjne ?
5. Jak oceniasz jakość DVB-T z tego tunera ?
bluray
Jak kupiłeś i wszystko działa to tylko pozazdrościć
Ale i tak nie sądzę że 100% materiału wrzucanego playerek odtworzył poprawnie
A z tym TVP HD to wieści prawdziwe ?
Od kiedy TVP HD trafiło do platform to zniknęło z DVB-T, dla nas wiadomo że szkoda bo było free i nie jest. Z drugie strony to logiczne skoro w platformach buli się za ten program w pakiecie to nie może on być na DVB-T free
Coś jakoś z małym niedowierzaniem czytam to info od Ciebie, choć oczywiście było by super jakby się wieść potwierdziła.
Ale może coś w tym jest bo np. w TNK już jest TVP HD w pakiecie tym bez opłat
A powiem wam że właśnie mam big dylemat co teraz kupić bo chciałbym mieć DVB-T bo wiadomo free, teoretycznie FTA z satki by się przydały bo też free, TNK kusi bo jest HD, do tego co suuuuper jak dla mnie mam zimą czas na oglądanie to płacę i mam, nie chcę to nie płacę i mam pakiet free który łącznie z DVB-T daje niezłą ofertę , ponoć ten tuner ma możliwość obioru także FTA i to wszystko za ok 320 zł. + opata za kartę z aktywacją ok 90 zł pełen pakiet na 3 miechy ( ceny z MM - w necie trochę taniej ). Oferta fajna ale by się jeszcze jakiś player przydał czyli dodatkowy koszt i urządzenie. Do tego coś śpiewają w gminnej gazetce że światłowód ciągną za ok 3 mln zł i mają podłączać chętnych
a tym to już będzie szło wszystko, szybki net, telefon i nie jeden operator TV będzie coś tym kablem puszczał. To by mogła być jedna z tańszych opcji.
Może w tej materii macie jakieś doświadczenie i podrzucicie jakieś pomysły
No to kurka walnąłem posta
Idę trochę pospać
Pozdro