Trendy telewizyjne 2017 - 3D jest martwy, zakrzywione telewizory umierają .

Drunk

New member
Bez reklam
Następnym krokiem będzie wtyczka HDMI w głowie i zarówno TV, projektory jak i kina domowe odejdą do lamusa.

Tak na poważnie to marketing musi rozpatrywać zarówno klientów, którzy patrzą przez pryzmat rzeczywistej użyteczności/praktyczności jak i klientów kupujących dla lansu. Dlatego na rynku mamy dla każdego coś fajnego i nie ma co dyskutować nad sensem istnienia zakrzywionych TV, czy VR od którego szybciej oślepniemy i usmażymy sobie mózg.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Następnym krokiem będzie wtyczka HDMI w głowie i zarówno TV, projektory jak i kina domowe odejdą do lamusa.

A wtyczka w ....

368858278895026176_35s_d.jpg

... i pokrętła na sutkach:

e54ce6ac4e7639a854f365f229c45462.jpg

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Dokładnie, oni jakoś już kiedyś szli z Nautilusami w naturę :D
Przy takiej obudowie pal licho brzmienie. Liczy się wygląd!! :D
Zastanawiam się czy to może monitory bliskiego pola, czy dźwięk odrywa się od kolumny, i czy wrażenia są namacalne, czy obcujemy z muzyką czy już niekoniecznie...? :D

Ostatnia edycja:

Bipo

Active member
Bez reklam
Dokładnie, oni jakoś już kiedyś szli z Nautilusami w naturę :D
Przy takiej obudowie pal licho brzmienie. Liczy się wygląd!! :D
Zastanawiam się czy to może monitory bliskiego pola, czy dźwięk odrywa się od kolumny, i czy wrażenia są namacalne, czy obcujemy z muzyką czy już niekoniecznie...? :D

Padłem...:grin:
Najfajniejsze są regulatory głośności...:p:p

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
To regulatory odgłosów natury! Zastanawiam się czy w tym przypadku sztywność membran ma znaczenie...? :D
Ciekawe czy Real Doll już takie robią, bo skoro podrabiają już skandynawskie blogerki...? :D

Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Caparzo stawałem na głowie aby znaleźć ten kąt z którego obraz jest nie do odczytania, ale za każdym razem kończyłem z głową przy ścianie za matrycą.

Zdjęcie oczywiście nie oddaje 1:1 widoku. Jak wspominałem wcześniej nie wiem jak inne modele, ale akurat na tym można śmiało oglądać z każdego miejsca i trzeba mieć mega wrażliwe na detale oko by się do czegoś przyczepić.

Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Bokiem do światła to każdy się wykłada:) Nie ma co szukać na siłę dziury. Przy wyborze tv jak przy wyborze kolumn, jechać z własnym materiałem i testować:)

Do góry