MasterKzaM
Member
Ja juz bilety kupilem na niedziele, i pewnie pójdę jeszcze aby nic nie przeoczyć.. Can't wait!! 
Ja juz bilety kupilem na niedziele, i pewnie pójdę jeszcze aby nic nie przeoczyć.. Can't wait!!![]()
I kto był? Zapowiada się nieźle![]()
W Chinach....
"Ta stronka" zajmuje sie boxofficem profesjonalnie I tak szczegolowych, regularnie zbieranych danych, nie znajdziesz ani na stpklatce ani na imdb
.
Jak juz piszesz jakas wiadomosc, to napisz ja tak, zeby bylo wiadomo o co chodzi, bez potrzeby szukania wyjasnien w linkach. Zwroc uwage jaka jest wartosc tego co napisales. Bez grzebania w linku, czyli bez kontekstu, to co jest napisales nie ma kompletnie sensu, albo inaczej, jest to po prostu bzdura.
W Chinach sprzedasz wszelkie gowno, w skali, bez wzgledu, czy bedzie to zespol pilkarski z odleglego kontynentu, czy piesenkarz discopolo z kraju nad Wisla. Nie bardzo widze powodu do zachwytu, z perpektywy Polski. BTW Przyjdzie sequel Avatara I zbierze jeszcze wiecej kasy.
@robertuss widzę że wciąż nie udaje Ci się wkleić filmu aby był widoczny w oknie
Zrób tak :
1.Skróć swój link aby zostało tylko to co jest po znaku "równa się" czyli w Twoim przypadku player_embedded&v=8lO5h_pAhgQ
2.Dodaj do tego na początku [youtube1]
3.Dodaj do tego na końcu [/youtube1]
Wpisz bez tych jedynek w dwóch ostatnich punktach.Musiałem je dopisać bo inaczej nie byłoby nic widać...
![]()
Gdzie indziej nie mam problemu , tu jak widać.
Nie daje rady.Mam coś jeszcze modyfikować??Samo powinno działać.Gdzie indziej nie mam problemu , tu jak widać.Nawet jest opcja skopiuj kod do umieszczenia na stronie i nie działa.
Gdzie indziej ?W innych tematach na tym forum ?