Transformers 4 Wiek Zagłady (zwiastun)

robertuss

Active member
Bez reklam
Jak wiemy film ten w Chinach pobił rekordy oglądalności i za to otrzymali chyba oto taki pakiet..

9vxb_zps700db20b.jpg

liec_zps8590e8f5.jpg

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Są gusta i guściki...
Lubię Transformers jako film.Jednak gdyby mi ktoś chciał dać taką figurkę lub te wydanie,pod warunkiem że będę trzymał je na widoku jako swoją kolekcje (dorosłego),za darmo bym tego nie chciał...
Są o wiele lepiej prezentujące się kolekcje z innych filmów (według mnie) na które lepiej przeznaczyć kasę...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Są gusta i guściki...
Lubię Transformers jako film.Jednak gdyby mi ktoś chciał dać taką figurkę lub te wydanie,pod warunkiem że będę trzymał je na widoku jako swoją kolekcje (dorosłego),za darmo bym tego nie chciał...
Są o wiele lepiej prezentujące się kolekcje z innych filmów (według mnie) na które lepiej przeznaczyć kasę...

Wiesz ja np. ogólnie nie trawię figurek ( choć rozumiem tych co zbierają ) ale jakbym zbierał to pewnie bym chciał mieć cos takiego choćby dla zasady :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Taaaa i jeszcze Spider-mana,Kapitana Amerykę,Zieloną Latarnię i Gumisie :)

Wole Predatora,Terminatora,Obcego i inne klasyki...nie tylko s-f...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ma już jeden portal potwierdzenie odnośnie premiery od dystrybutora i jest przewidziana o ile nic się nie zmieni na 19.11 ale co dziwne nie wiem może jakis błąd jest - ścieżka angielska jest atmos 7.1 a nie ma ścieżki dzwiekowej angielskiej np dolby true hd, natomiast dla tych co lubią lektora polskiego też lekko się zdziwią bo z tego co oni dostali to będzie dubbing ... ale trzeba poczekać myslę że to jakiś błąd, musi być ścieżka dzwiękowa angielska np true hd tak jak ma podane Kolega Armanig. Trzeba czekać..

Do góry