TPV (Philips) PUS6561/12 i smog...

Status
Zamknięty.

jkl777

Member
Witam,

Poszukuje poszkodowanych przez "smog" w telewizorach TPV (Philips) PUS6561/12. Serwis, sprzedawca oraz producent neguja usterkowosc tego modelu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Potrzebne mi przyklady do zlozenia wniosku do UOKiK o naruszenie zbiorowych interesow konsumentow.

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

brodacz

Active member
Bez reklam
Z tego co wiem, problem dotyczy głównie palaczy papierosów kupionych na bazarach od sąsiadów zza wschodniej granicy. Akcyzę opłacili?
Jeśli jednak nie palisz (w co wątpię) to prościej będzie jak w odpowiednim wątku wyszukasz tych co się skarżyli i napiszesz do nich priw.

jkl777

Member
Z tego co wiem, problem dotyczy głównie palaczy papierosów kupionych na bazarach od sąsiadów zza wschodniej granicy. Akcyzę opłacili?
Jeśli jednak nie palisz (w co wątpię) to prościej będzie jak w odpowiednim wątku wyszukasz tych co się skarżyli i napiszesz do nich priw.

To, ze marketing TPV placi tu na forum to wiem. Ale tak nie trafic z OSZCZERSTWAMI wobec czlowieka co nigdy w zyciu papierosa nie wypalil i ma oczyszczacz powietrza w mieszkaniu ze srednia pylow PM2.5 na poziomie 10 to trzeba miec pewien deficyt... u gory i u dolu.

Status
Zamknięty.
Do góry