bobik007 napisał:chciałbym sprostować moją wypowiedź, jak pisałem wyżej, miałem do testów 37lz70 i 37z3030, początkowo wybrałem z3030, ale po tym jak emocje opadły, zacząłem dokładną analizę, niestety wady toshiby były dla mnie nie do zaakceptowania, a przede wszystkim kąty, to jest naprawdę bardzo słabyyy punkt tośki, szczególnie wtedy gdy wcześniej miało się panasonica i matrycę ips alpha, toshiba ma wiele zalet, ale także wady, które spowodowały, iż u mnie zostaje panas 37lz70. ja miałem możliwość porównania obu modeli w zaciszu domowym. sprawa zupełnie inaczej wygląda w sklepie, dlatego w miarę możliwości proponuję wam prezentację w domu. pozdrawiam i trafnych wyborów życzę...
Ja również jestem zainteresowany tv 37LZ70. Czytałem Twoje wypowiedzi na temat 37LZ70 na tym forum.Twoje opinie z dnia 16 b.m.wprawiły mnie w osłupienie.Jak można jednego dnia zmienić swoją opinię o180 stopni.No chyba,że ten Panasonic takiej decyzji jest wart. Może już po 2 dniach Masz całkowitą pewność , że dobrze wybrałeś.Jeśli byś mógł to napisz jak ten telewizor gra wieczorem,co z czernią i.t.d. Ponieważ porównywałeś ten telewizor bezpośrednio z Toshibą , to postaraj się wykazać ,że Panasonić 37LZ70 w/g Ciebie i dla Ciebie jest lepszy od konkurentów. Prosiłbym tylko o obiektywną ocenę .Jestem zdania,że opinie zwykłych użytkowników są pozbawione kalkulacji handlowych i dlatego mogą być /choć nie muszą/ bardziej obiektywne.
Jeśli Ci pozwoli czas to podziel się z nami informacjami na temat 37LZ70 uwzględniając jego zalety i wady.Bo nie ma jak się dokonuje oceny pracy telewizora w warunkach domowych.
Pozdrawiam i gratuluję zakupu.