Mam to samo na youtube (chociaz nie na kazdym video). Chyba tylko poprawa firmware cos da.TOSHIBA REGEZA WL 863 Witam. mam problem z odtwarzaniem filmów i innych materiałów z YouTube. Mianowicie problem polega na tym iż obraz "wygląda" na niesamowicie powiększony więc oglądnięcie jest nierealne. Dżwięk natomiat jest oki POMOCY !!!!
Ten TV ma bardzo uboga obsluge kodekow. Zerknij w manula PDF na stronie 106 jest dokladnie podane co obsluguje a co nie.Witam
Mam problem z odtwarzanie filmów z telefonu w formacie mp4 poprzez dlna. Zdjęcia i muzyka widoczne są bez problemu. Czy ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać. Z góry dziękuję za pomoc.
Piotrek
U mnie jest ten sam problem z serwisem youtube i już myślałem, że nie potrafię czegoś ustawić ale widocznie jest to problem u wszystkich posiadaczy tego modelu.
Wie może ktoś gdzie sprawdzić na necie jaki jest najnowszy soft do wl863 ? Mój to 19.5.61.9 i nie mam pojęcia czy jest jakiś nowszy a jeżeli jest to z jakim numerem i co wnosi nowego.
Dzięki za informacje. W takim razie wychodzi na to, że mam najnowszy soft w tv z tym, że smart tv jest nadal taki jak był a zapewniano mnie o nowych kanałach w smart tv już w grudniu 2012 :/ gdyby nie długo załączający się tv, źle działający YouTube oraz biedny smart tv to telewizor byłby całkiem dobry ale przez te nieudogodnienia mam na niego nerwy...
jest dostępna aktualizacja softu i moje YouTube dział bez problemu zapraszam do linku Toshiba ownload Center