co kupic cdn.
kiki dziękuje za szybka reakcje i zainteresowanie.
jeśli chodzi o specyfikacje i moje warunki wygląda to następująco:
- tv w salonie 24m2 odległość od ekranu 4m (max 4,5m)
- z nasłonecznieniem rożnie, ale ta sprawę załatwiają rolety wiec w tym temacie będzie ok
nawet w słoneczny dzień promienie nie dochodzą dalej jak na pól metra od okna,
wiec w tv nie ma mowy o odbijających sie promieniach słonecznych
- jeśli chodzi o programy nie jestem tv maniakiem i nie siedzę godzinami przed tv, za dnia
sporadycznie częściej wieczorem,
zależy mi na dobrym obrazie jak będzie jakiś meczyk albo jakiś dobry film akcji,
ale tu juz z góry ograniczone możliwości bo na dzień dzisiejszy to tylko telewizja
cyfrowa hd z kablówki, kanały hd występują ale przewaga zwykłych wszystko zależny od
wykupionych pakietów
- telewizor ma wisieć
- co do marki nie jest sprecyzowana wybierałbym raczej po jakości i specyfikacji jaka prezentuje dany producent
zainteresowanie moje przykuły sharpa full led serii le705, toshiba, i lg le8500,
3d to jeszcze nie ten czas wiec nie zależy mi na tym, priorytet to obraz do tej nieszczęsnej kablówki

- prog cenowy to raczej nie ma az takiego kolosalnego znaczenia wole dopłacić za jakości niż potem
żałować ale nie lubię płacić tylko za to ze cos w nazwie ma "mercedes"
- naturalnie podobają mi sie cienkie tv ale w związku z sygnałem jaki będzie to wszystkie krawędziówki odpadają,
boje się ze sobie nie poradzą (prócz nowego lg le8500), dlatego wygląd tez stawiam na dalszy plan
- jeśli chodzi o podłączane urządzenia sporadycznie laptop, ps3 to ma być głownie tv ale jak będzie
uniwersalny to na plus (i tu toshiba albo nowy lg le8500)
- wielkość tv 46", 47"
mam nadziej te informacje są wystarczające żebyś mógł mi coś doradzić, rozważę każda sugestie i propozycje
z góry dziękuje ze włączenie sie do dyskusji