również myślę że to nie wypał i zbędna rzecz jak dla mnieNa razie 3D na świecie to nie wypał.
Zostałbym przy przy VL 748 .
również myślę że to nie wypał i zbędna rzecz jak dla mnieNa razie 3D na świecie to nie wypał.
Zostałbym przy przy VL 748 .
jedyne co znalzlem to roznia sie tym ze 768 ma 3D, nie znalzlem innych parametrow techicznych , ktora swiadcza o ich roznorodnosci.
Do bardziej zorientowanych dolaczam sie do pytania djzbzyka..
Jesli tylko 3d jest roznica to nei widze sensu doplacac.
Bonus w postaci 200Hz, WIFI w zestawie za które trzeba zapłacić w 748 i okulary, które bez problemu
można sprzedać jak nie potrzebuje się 3D.
Bez zająknięcia biorę 768.
...WiFi to moim zdaniem do tego jest stworzony komputer a nie tv ale kto jak woli![]()
te 200 HZ - bez komentarza. 3D oczywiście jak kto woli.
To jest tzw. Clouding, ja np. Na poczatku mialem tak tez w tosce 46vl748 ale teraz tego juz nie mam, dlugo jest wlaczony tv
Wysłano z HTC HD2 z Tapatalk
Wczoraj w sumie z 10 godzin; i powiem ci, ze gdy dzisiaj włączyłem Mrocznego Rycerza BD to chmury sa o wiele mniej widoczne niż wczoraj w tych samych momentach filmu.
Mam nadzieję, że to zupełnie minie
Ile to u ciebie trwało ?
Pozdrawiam
Padło już to pytanie w tym wątku, ale pozostało bez odpowiedzi... Czy jest możliwe odpalenie filmu 3D z pendrive'a na tym TV czy niezbędny jest odtwarzacz blu-ray ? Próbowałem z filmami 3D miniHD (ze względu na wielkość pliku w FAT 32) z pendrive'a i TV nie przełącza w tryb 3D, a guzik "3D" na pilocie nie działa.
A ja mam pytanie co do okularów FPT-AG02G czy będą pasować do modelu WL768 bez problemu ?